CHAMPIONS LEAGUE

Βαλμπουενά: "Η ομάδα έχει ποιότητα, να μην πιστέψουμε ότι τελείωσε"

CHAMPIONS LEAGUE 2020-2021 / PLAY OFF / ÏÓÖÐ - ÏÌÏÍÏÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE 2020-2021 / PLAY OFF / ÏÓÖÐ - ÏÌÏÍÏÉÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ματιέ Βαλμπουενά αμέσως μετά την νίκη του Ολυμπιακού απέναντι στην Ομόνοια με 2-0 τόνισε ότι οι ερυθρόλευκοι πήραν ένα καλό αποτέλεσμα, όμως πρέπει να είναι προσεχτικοί στην ρεβάνς.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-0 της Ομόνοιας στο πρώτο παιχνίδι των playoffs του Champions League. Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Ματιέ Βαλμπουενά με δηλώσεις του στην COSMOTE TV μίλησε για ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, αλλά δεν θα πρέπει να υποτιμηθεί ο αντίπαλος στην ρεβάνς.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βαλμπουενά:

"Eίναι πολύ σημαντικό που κερδίσαμε αυτό το σημαντικό παιχνίδι. Καταφέραμε να μην δεχθούμε γκολ, είμαι χαρούμενος για το γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε, στο πρώτο δεν ήμασταν καλοί. Η είσοδος των Λαζάρ και Γιουσέφ βοήθησαν πάρα πολύ την ομαδα. Δείξαμε πως έχουμε χαρακτήρα σαν ομάδα, παρόλο που δεν ήμασταν καλά.

Η χρονιά φέτος είναι δύσκολη. Δεν κάναμε προετοιμασία εξαιτίας της κρίσης στην υγεία. Όλα τα παιχνίδια μετράνε. Εχουμε πολλούς νέους παίκτες και χρειαζόμαστε χρόνο. Εμείς να τους μάθουμε και εκείνοι να μάθουν την ομάδα. Εκμεταλλευόμαστε τα παιχνίδια για να βρεθούμε με τους συμπαίκτες μας. Αν με όλα αυτά τα προβλήματα κερδίσαμε 2-0, σημαίνει πως είμαστε σε καλό δρόμο. Με τον χρόνο θα δείξουμε καλά πράγματα".

Στο cytavision ανέφερε:

Για την αναμέτρηση: "Είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, σε ένα παιχνίδι προκριματικού γύρου να κερδίζουμε με 2-0. Δεν κάναμε πολύ καλό παιχνίδι, μας λείπουν οι αυτοματισμοί. Το να κερδίζεις το πρώτο παιχνίδι εντός έδρας είναι πολύ σημαντικό και συνεχίζουμε".

Πού οφείλεται η απόδοση του Ολυμπιακού: "Πραγματικά περισσότερο οφείλεται στα δικά μας θέματα. Είναι πολύ νωρίς ακόμη στην σεζόν, έφυγαν παίκτες, ήρθαν άλλοι, δεν κάναμε κανονική προετοιμασία και έχουμε πράγματα να βελτιώσουμε. Αλλά όταν μπορούμε να κερδίζουμε με 2-0 ακόμα και σε μια κακή μέρα δείχνει ότι η ομάδα έχει την ποιότητα και τις προσωπικότητες".

Για την ρεβανς: "Είναι σημαντικό να είμαστε πολύ προσεκτικοί, να μην υποτιμήσουμε τον αντίπαλο και να μην πιστέψουμε ότι όλα έχουν τελειώσει"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Γιουσέφ και... σεντόνι
Βαθμολογία UEFA: Βαθμοί ελπίδας από Ολυμπιακό
Ολυμπιακός - Ομόνοια 2-0: Κουνάει σεντόνι με Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί
Oλυμπιακός: Πάνω από 32 εκατ. ευρώ αν προκριθεί στους ομίλους Champions League
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ