ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βαλμπουενά: "Η Γαλλία με τιμώρησε, ενώ ήμουν το θύμα"

Βαλμπουενά: "Η Γαλλία με τιμώρησε, ενώ ήμουν το θύμα"

Ο Ματιέ Βαλμπουενά παραχώρησε συνέντευξη στο γαλλικό δίκτυο RMC και αποκάλυψε πόσο τον επηρέασε η αποπομπή του από την Εθνική ομάδα της Γαλλίας το 2015.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά παραχώρησε συνέντευξη στο γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο RMC και μετά την αποκάλυψη για τις δυσκολίες που πέρασε τον πρώτο καιρό στη Μαρσέιγ μίλησε για τη δύσκολη εποχή μετά το σκάνδαλο με το sex - tape, για τον άδικο αποκλεισμό του όπως τον χαρακτήρισε από την Εθνική ομάδα της Γαλλίας και το παράπονο που κρατά στον Ομοσπονδιακό τεχνικό της Γαλλίας, Ντιντιέ Ντεσάμπ.

"Τιμωρήθηκα αρκετές φορές για μία ιστορία στην οποία ήμουν το θύμα. Ήταν φρικτό. Είχα πολλά προβλήματα ακόμη και για να βρω σπίτι στη Λιόν. Η υπόθεση βγήκε και είχα προειδοποιήσει την οικογένειά μου για τις συνέπειες. Τα πάντα κατέρρευσαν για μένα. Το πιο δύσκολο κομμάτι όμως ήταν με την οικογένειά μου.

Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ με κάλεσε για να μου πει πως δεν θα με προστατεύσει. Στη συνέχεια έμαθα πως δεν θα ήμουν στις επιλογές για το Euro 2016. Με τιμωρούσαν για κάτι στο οποίο ήμουν το θύμα. Ήταν οδυνηρός και άδικος ο αποκλεισμός μου από την Εθνική ομάδα της Γαλλίας. Έδωσα τα πάντα για την Εθνική ομάδα και δεν το άξιζα αυτό. Αυτό είναι κάτι που με λυπεί ακόμη και τώρα.

Ήλπιζα για αρκετό καιρό πως θα μου δοθεί η ευκαιρία να επιστρέψω, όμως μετά από λίγους μήνες κατάλαβα πως κάτι τέτοιο δεν θα γίνει ποτέ. Έπρεπε να το αποδεχτώ. Μου πήρε αρκετό καιρό να το χωνέψω. Δεν σου κρύβω πως εάν η Γαλλία κατακτούσε το Euro δεν θα με χαροποιούσε".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ