ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βαλμπουενά: "Εύχομαι να μην επηρεαστούμε αρνητικά"

EUROPA LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÃÏÕËÂÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÃÏÕËÂÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ματιέ Βαλμπουενά ευχήθηκε η διακοπή λόγω κορονοϊού να μην επηρεάσει αρνητικά τον Ολυμπιακό και υποστήριξε πως ήταν άδικο όταν δεν έπαιζε στη Φενέρμπαχτσε.

Για το πέρασμά του από τη Φενέρμπαχτσε, αλλά και για τη διακοπή της σεζόν λόγω του κορονοϊού μίλησε στο beIN SPORTS της Τουρκίας ο Ματιέ Βαλμπουενά. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού ευχήθηκε αυτή η αγωνιστική απραξία να μην επηρεάσει τον ίδιο και τους συμπαίκτες του.

Αρχικά ανέφερε: "Σύμφωνα με το πλάνο, ξεκινάμε στις 7 Ιουνίου. Η μόνη ευχή μου είναι να μην επηρεάσει την πρόοδό μας η διακοπή. Φτάσαμε στα ημιτελικά του Κυπέλλου και πηγαίναμε εξαιρετικά σε πρωτάθλημα και Europa League. Ήμασταν μέσα σε όλους τους στόχους".

Ο 35χρονος μίλησε και για τη Φενέρμπαχτσε και την αδικία που βίωσε: " Το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι το καλωσόρισμα των οπαδών όταν πήρα μεταγραφή. Όπως κάνω σε κάθε ομάδα, έδωσα τα πάντα. Νομίζω όμως πως όταν δεν έπαιζα, αυτό ήταν άδικο για εμένα. Δεν ήταν φυσιολογικό.

Όταν έμπαινα στο γήπεδο, έδινα τα πάντα για τους οπαδούς. Προσπαθούσα να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό. Αγαπώ τους οπαδούς της Φενέρ και η αγάπη τους με άγγιξε. Οι οπαδοί της σε έσπρωχναν να θες περισσότερα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ραντζέλοβιτς: "Τρελή η νύχτα στο Λονδίνο"
Φουρνιέ στο Sport24.gr για Τσιμίκα: "Ταξιδεύω συχνά στην Ελλάδα, αλλά όχι τώρα"
Απόστολος Αποστολόπουλος: Ένας ευφυής φουλ μπακ
Ολυμπιακός: Πανέξυπνη κίνηση ο Ζότα
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ