ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Βαλμπουενά: "Αξίζαμε κάτι καλύτερο"

CHAMPIONS LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΤΟΤΕΝΑΜ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΟΣΦΠ - ΤΟΤΕΝΑΜ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μετά την ισοπαλία με την Τότεναμ, ο Ματιέ Βαλμπουενά δήλωσε πως ο Ολυμπιακός άξιζε κάτι καλύτερο από τον βαθμό. Το σχόλιό του για τον κόσμο των ερυθρολεύκων.

Ο Ματιέ Βαλμπουενά ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του Ολυμπιακού στην ισοπαλία με την Τότεναμ, δεδομένου ότι έβαλε ένα γκολ (με πέναλτι) και... σέρβιρε το άλλο στον Ντανιέλ Ποντένσε. Μετά το φινάλε της αναμέτρησης με την αγγλική ομάδα, ο πολύπειρος μεσοεπιθετικός των ερυθρολεύκων μίλησε στην κάμερα της Cosmote TV.

Αρχικά δήλωσε πως " είμαι ικανοποιημένος για την απόδοσή μου αλλά το πιο σημαντικό είναι η ομάδα. Είμαστε απογοητευμένοι γιατί αξίζαμε κάτι καλύτερο. Είναι θετικό ότι αντιδράσαμε αλλά θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει και άλλο ένα γκολ. Στόχος μας είναι να προκριθούμε αλλά παίζουμε σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο και θα τα δώσουμε όλα σε κάθε ματς όπως σήμερα προσπαθώντας για το καλύτερο" ενώ κατέληξε αναφερόμενος στους φιλάθλους του Ολυμπιακού: " Είναι καταπληκτικός ο κόσμος μας και να το να τον ακούς να φωνάζουν το όνομά του είναι υπέροχο συναίσθημα".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ