ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τζούρτζεβιτς: "Θέλω να μείνω"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ούρος Τζούρτζεβιτς τόνισε πως ο Ολυμπιακός θέλει να τελειώσει με σερί νίκες τη σεζόν, ενώ ξεκαθάρισε ότι θέλει να παραμείνει παίκτης των "ερυθρολεύκων" και για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σέρβου φορ στην κάμερα της NOVA, ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Κέρκυρα για την 27η αγωνιστική της Super League:

Για το στόχο του Ολυμπιακού μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος:

Έχουμε αφήσει πίσω μας μία δύσκολη περίοδο γιατί στο τελευταίο ματς φέραμε ισόπαλοι και χάσαμε την δυνατότητα να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Αλλά πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε. Υπάρχουν άλλα τέσσερα παιχνίδια και θέλουμε τέσσερις νίκες.

Για το αν οι παίκτες του Ολυμπιακού έχουν γνωρίσει τον Πέδρο Μαρτίνς:

Όχι, δεν τον έχουμε γνωρίσει ακόμα…

Για τον αγώνα με την Κέρκυρα:

Δεν μας απασχολεί τι κάνει ο αντίπαλος ούτε σε ποια θέση βρίσκεται. Μας νοιάζει τι θα κάνουμε εμείς. Να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι μας και να τα δώσουμε όλα για να νικήσουμε.

Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό, γιατί στον προηγούμενο αγώνα στην Κέρκυρα χάναμε στο πρώτο ημίχρονο 1-0. Τώρα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό και να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ.

Για την επιστροφή του κόσμου στο "Γ. Καραϊσκάκης":

Είναι πάντα δύσκολο. Όλα τα παιχνίδια είναι πάρα πολύ δύσκολα όταν παίζεις χωρίς φιλάθλους. Μοιάζουν με φιλικά ματς. Δεν είναι το ίδιο…

Πιστεύω πώς τώρα που θα έχουμε τον κόσμο μας δίπλα μας, θα μας βοηθήσουμε και ελπίζουμε να πάρουμε τη νίκη, όπως και στα επόμενα τρία ματς που ακολουθούν το αυριανό (σ.σ.: της Δευτέρας).

Για το στόχο του και τις προσωπικές του φιλοδοξίες:

Ελπίζω να πάρω περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Μου αρέσει πάρα πολύ ο Ολυμπιακός και θέλω να μείνω. Μου αρέσει οτιδήποτε έχει να κάνει με τον σύλλογο. Κι αν πάρω περισσότερο χρόνο συμμετοχής, ελπίζω να μπορέσω να σκοράρω περισσότερα γκολ.

Photo credits: eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Το μήνυμα του Ολυμπιακού για τα θύματα του Hillsborough
Το υπέροχο γκολ του Ζιοβάνι στο φιλικό των θρύλων της Μπαρτσελόνα
Ψάχνεται για κορυφαίο πρωτάθλημα ο Μαρκάνο
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ