ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τζούρτζεβιτς: "Θα είμαστε πρωταθλητές ξανά"

SUPERLEAGUE / ÊÅÑÊÕÑÁ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÊÅÑÊÕÑÁ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Σε σέρβικη ιστοσελίδα μίλησε ο Ούρος Τζούρτζεβιτς, όπου αναφέρθηκε στην παρουσία του στον Ολυμπιακό, εκφράζοντας παράλληλα την πίστη του για το πρωτάθλημα. Τι είπε για την εθνική του και το Μουντιάλ.

Ο Σέρβος στράικερ του Ολυμπιακού, Ούρος Τζούρτζεβιτς, μίλησε στην ιστοσελίδα "alo.rs", όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην παρουσία του στον Ολυμπιακό, εκφράζοντας παράλληλα την πίστη του για το πρωτάθλημα, αλλά και στην εθνική του ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την παρουσία του στον Ολυμπιακό, είπε: "Είναι καλό που έχω αρχίσει να σκοράρω, καθώς συνήθως έμπαινα αλλαγή. Τώρα, σκόραρα σε δύο παιχνίδια και ελπίζω να συνεχίσω έτσι και να σκοράρω περισσότερο. Πιστεύω πως τα γκολ θα με βοηθήσουν να χτίσω την αυτοπεποίθησή μου, που είναι πολύ σημαντική για έναν επιθετικό".

Για τη διαφορά από τους διώκτες, σχολίασε: "Έχουμε έναν πόντο διαφορά από τους κοντινούς διώκτες μας. Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμα για το πρωτάθλημα. Πιστεύω πως από τη στιγμή που είμαστε η καλύτερη ομάδα, θα είμαστε πρωταθλητές ξανά".

Για τους Ζντιέλαρ και Βούκοβιτς, τόνισε: "Ο Ζντιέλαρ με βοήθησε πολύ όταν πήγα στον Ολυμπιακό καθώς ήταν παλιός εκεί. Με αυτόν και τον Βούκοβιτς βγαίνουμε και κάνουμε παρέα".

Για το αν του λείπει το Βελιγράδι, απάντησε: "Μιλάω με πρώην συμπαίκτες μου και παρακολουθώ το σερβικό ποδόσφαιρο. Είμαι πολύ χαρούμενος που η Παρτιζάν και ο Ερυθρός Αστέρας συνεχίζουν στο Europa League. Αυτή είναι πολύ σημαντική επιτυχία για το ποδόσφαιρό μας".

Για το αν μιλάει με τον Λεονάρντο, με τον οποίον συνυπήρξε Παρτίζαν, δήλωσε: "Δεν έχω ακούσει νέα του από τότε που έφυγε από την Παρτιζάν. Ξέρω πως είναι στην Αλ Αχλί, τίποτε άλλο".

Για το αν Παρτιζάν και Αστέρας μπορούν να προχωρήσουν στο Europa: "Πιστεύω ότι η Παρτιζάν και ο Ερυθρός Αστέρας μπορούν να προκριθούν στην επόμενη φάση του Europa League, έστω και αν έχουν δυνατούς αντιπάλους".

Για την εθνική Σερβίας και το Μουντιάλ της Ρωσίας: "Η συμμετοχή μας στο Μουντιάλ αποτελεί τεράστια επιτυχία. Θα είμαστε σε ένα γκρουπ με δυνατές ομάδες. Η Βραζιλία είναι ιδιαίτερα δυνατή. Πιστεύω πως μπορούμε να περάσουμε στην επόμενη φάση".

Για μια κλήση του στην Εθνική: "Δεν με επιβαρύνει καθόλου. Είναι σημαντικό για μένα να παίξω καλά και αν βρεθώ στη λίστα με τις κλήσεις, θα είμαι χαρούμενος".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ