ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τζούρτζεβιτς σε συμπαίκτες του: "Πάω Ολυμπιακό!"

Τζούρτζεβιτς σε συμπαίκτες του: "Πάω Ολυμπιακό!"

Παρά τα όσα υποστηρίζουν οι άνθρωποι της Παρτιζάν και ο Τζούρτζεβιτς, προφανώς λόγω των playoffs του Europa League με την Βιντεότον, ο Σέρβος φορ την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου θα ντυθεί - εκτός συγκλονιστικού απροόπτου - στα ερυθρόλευκα.

Αν δεν μπουν οι υπογραφές σε μία υπόθεση, ποτέ δεν μπορεί να θεωρηθεί τελειωμένη μία μεταγραφή. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση του Ούρος Τζούρτζεβιτς.

Ο 23χρονος φορ της Παρτιζάν θα ντυθεί - εκτός απροόπτου - στα ερυθρόλευκα την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου. Εξ αρχής οι Σέρβοι μιλούσαν για μία συμφωνία ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παρτιζάν, η οποία θα ενεργοποιούταν αμέσως μετά τα playoffs του Europa League.

Αμέσως οι άνθρωποι της Παρτιζάν έσπευσαν να το διαψεύσουν, ενώ και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής τόνισε ότι το μυαλό του είναι στην ομάδα του Βελιγραδίου. Προφανώς και όλα αυτά γίνονται για λόγους τακτικής, αλλά και για να μην αρχίσει η γκρίνια από τον κόσμο της Παρτιζάν.

Και το λέμε αυτό, γιατί σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από το Βελιγράδι, ο Τζούρτζεβιτς έχει εκμυστηρευτεί σε συμπαίκτες του ότι μετά τα playoffs με την Βιντεότον θα πάει στον Ολυμπιακό...

Απολαύστε τον:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ