ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τζούρτζεβιτς: "Πολύ καλή συνεργασία με τον Μιραλάς"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο MVP του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση με τον Πλατανιά, Ούρος Τζούρτζεβιτς, εξήγησε γιατί είναι σημαντικό να σκοράρει και στάθηκε στη συνεργασία του με τον Κέβιν Μιραλάς.

Με δύο τέρματα του Σέρβου φορ ο Ολυμπιακός επικράτησε με σκορ 2-0 και στη ρεβάνς του Φαλήρου και με το συνολικό 4-0, πήρε το εισιτήριο για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

"Είμαι πολύ χαρούμενος για το γεγονός ότι σκόραρα δύο γκολ, αλλά κυρίως για τη νίκη, ενώ σημασία έχει ότι περάσαμε στην επόμενη φάση.

Ναι η αλήθεια είναι ότι μερικές φορές αγχώνομαι γιατί είναι σημαντικό για κάθε επιθετικό να σκοράρει. Για εμένα είναι πολύ σημαντικό να σκοράρω, για τη ψυχολογία μου.

Είχαμε πολύ καλή συνεργασία με τον Μιραλάς. Είναι ένας πολύ καλός και έμπειρος παίκτης που θα βοηθήσει πολύ την ομάδα μας", τόνισε μετά το ματς ο Ούρος Τζούρτζεβιτς.

"Οι πρώτες εντυπώσεις από τον προπονητή είναι πολύ καλές. Ο Γκαρθία έχει πολύ επιθετική φιλοσοφία και θέλει να έχουμε συνεχώς την κατοχή της μπάλας", ήταν η σύντομη τοποθέτηση του Θανάση Ανδρούτσου στην Cosmote TV.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ