ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τζούρτζεβιτς: "Κανείς δεν κατάλαβε γιατί έφυγε ο Λεμονής"

SUPERLEAGUE / ËÁÑÉÓÁ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ËÁÑÉÓÁ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ούρος Τζούρτζεβιτς μιλώντας σε σερβικά ΜΜΕ υποστήριξε ότι κανείς δεν κατάλαβε γιατί ο Τάκης Λεμονής αντικαταστάθηκε από τον Όσκαρ Γκαρθία, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του Μάρκο Μάριν.

Στην εφημερίδα της πατρίδας του, "zurnal.rs" μίλησε ο Ούρος Τζούρτζεβιτς. Ο 23χρονος Σέρβος επιθετικός του Ολυμπιακού υποστήριξε ότι δεν κατάλαβε την αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας στους "ερυθρόλευκους". Τι είπε για το ματς με την ΑΕΛ και πώς έκρινε τη μέχρι τώρα απόδοσή του. Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Όσκαρ Γκαρθία: "Πρέπει να τον δούμε τον Γκαρθία. Παρακολούθησε από την εξέδρα το ματς στη Λάρισα. Κανείς δεν ξέρει γιατί αντικαταστάθηκε ο Λεμονής. Δεν γνωρίζουμε ακόμη το νέο στάφ".

Για την εμφάνισή του με την ΑΕΛ: "Ήταν καλό ματς, αν και σε κακό αγωνιστικό χώρο. Η μπάλα ήταν βαριά. Ο Φορτούνης έκανε καλή σέντρα κι αντέδρασα εξαιρετικά".

Για τον γκολκίπερ της ΑΕΛ, Μλάντεν Μπόζοβιτς: "Δεν τον συνάντησα, αλλά στην Ελλάδα λένε ότι τα πάει καλά. Έχει σώσει την ΑΕΛ σε αρκετά ματς".

Για τον πανηγυρισμό του στο γκολ: "Είχα χάσει κάποιες ευκαιρίες στα προηγούμενα ματς, γι' αυτό"

Για τον Μάρκο Μάριν: "Είναι σε εξαιρετική φόρμα, βάζει γκολ, δίνει ασίστς".

Για την πρώτη θέση στη βαθμολογία: "Είμαστε εκεί όπου μας έχει συνηθίσει ο κόσμος. Έχουμε τη μεγαλύτερη ποιότητα, μαζί με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ. Αλλά, οι προβλέψεις κάνουν λόγο για μεγάλη μάχη. Ο Ολυμπιακός έχει 44 πρωταθλήματα, οι άλλοι μαζί 37!"

SUPERLEAGUE / ÊÅÑÊÕÑÁ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÊÅÑÊÕÑÁ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Για τη μέχρι τώρα απόδοσή του: "Αυτό ήταν το πέμπτο μου γκολ στη σεζόν, το τέταρτο στο πρωτάθλημα. Εάν είχα περισσότερο χρόνο στην Ελλάδα, θα είχα περισσότερα".

Για τον Παναθηναϊκό: "Ο Παναθηναϊκός έχει άσχημα αποτελέσματα αυτή τη σεζόν, αν και στο ντέρμπι μας νίκησε".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ