ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τζούρτζεβιτς: "Κάναμε... πασίγιο και μας χτυπούσαν 200 οπαδοί που έμοιαζαν με γκάνγκστερς!"

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ - ΟΣΦΠ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο πρώην φορ του Ολυμπιακού και νυν της Χιχόν, Ούρος Τζούρτζεβιτς, υποστήριξε ότι έλαβε mail από τον πρόεδρο των "ερυθρολεύκων" για πρόστιμο 20.000 ευρώ όταν έχασε το πέναλτι κόντρα στον Ατρόμητο. Το πασίγιο με τους 200 οπαδούς - "γκάνγκστερς" και η απόφαση για ξερίζωμα του περυσινού ρόστερ.

Την πρώτη ημέρα του μήνα (1/11) ο πρώην φορ του Ολυμπιακού κι ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Χιχόν, Ούρος Τζούρτζεβιτς, πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ με εξαιρετικό κατέβασμα της μπάλας και τελείωμα στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Έιμπαρ για το Copa del Rey κι έκανε σεφτέ στα γκολ με τη φανέλα των "ροχιμπλάνκος" των Αστούριας.

Ο 24χρονος Σέρβος φορ μίλησε στην ισπανική σελίδα, "La Nueva Espana", για την εν Ελλάδι περιπέτειά του. Υποστήριξε ότι έλαβε mail για πρόστιμο 20.000 ευρώ όταν έχασε το πέναλτι κόντρα στον Ατρόμητο από τον πρόεδρο των "ερυθρολεύκων", ο οποίος ήθελε να διώξει όλη την ομάδα.

"Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, ήθελε να μας διώξει όλους. Μας επέβαλε πρόστιμο. Νομίζω ότι μόνον ένας δεν το πλήρωσε κι ο πρόεδρος του είπε ότι θα πλήρωνε το διπλό, δηλαδή 1.000.000 ευρώ. Απίστευτα πράγματα

Εμένα μου συνέβη κάτι άλλο. Κόντρα στον Ατρόμητο κερδίσαμε το πέναλτι και καθώς ο προπονητής δεν είχε σταθερό εκτελεστή, αποφάσισα να το εκτελέσω εγώ. Δεν ευστόχησα, αλλά πήρε το ριμπάουντ ένας συμπαίκτης μου και σκόραρε. Μετά από δύο ημέρες, έλαβα ένα mail από τον πρόεδρο που με ενημέρωνε για πρόστιμο 20.000 ευρώ, επειδή αστόχησα", υποστήριξε αρχικά ενώ στη συνέχεια μίλησε για την... υποδοχή από φιλάθλους στο προπονητικό κέντρο μετά από ήττα σε ντέρμπι.

"Στην Αθήνα υπήρχε κάτι άλλο. Όταν χάσαμε στο ντέρμπι, επιστρέψαμε στο προπονητικό κέντρο και οι οπαδοί δεν μας άφηναν να περάσουμε. Υπήρχαν 200 οπαδοί που μας περίμεναν, αλλά έμοιαζαν με γκάνγκστερς. Κάναμε ένα... πασίγιο (διάδρομο) για να περάσουμε κι ενώ περνούσαμε, μας χτυπούσαν. Έπρεπε να προστατευτείς, όπως μπορούσες. Απίστευτο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ