ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τζούρτζεβιτς και Χατζισαφί οι επόμενοι που θα κουνήσουν μαντήλι!

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΓΚΕΖΤΕΠΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΓΚΕΖΤΕΠΕ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μπιορν Ένγκελς έδειξε το… δρόμο στον Σέρβο επιθετικό και στον Ιρανό μεσοαμυντικό, οι οποίοι θα αποτελέσουν σύντομα παρελθόν από τους «ερυθρόλευκους».

Από την Δευτέρα (20/8) δεν μπαίνει ο Ολυμπιακός μόνο σε εβδομάδα… Μπέρνλι, αλλά και σε εβδομάδα αποχωρήσεων. Ήδη η αρχή έγινε με τον Μπιορν Ένγκελς που ανακοινώθηκε την Κυριακή (19/8) από την Ρεμς ως δανεικός για έναν χρόνο και με υποχρεωτική οψιόν αγοράς το καλοκαίρι του 2019, εφόσον η γαλλική ομάδα παραμείνει στα «μεγάλα σαλόνια» του Σαμπιονά.

Ο Βέλγος στόπερ λοιπόν άνοιξε την πόρτα της εξόδου και θα τον ακολουθήσουν κι άλλοι. Εξελίξεις αναμένεται έχουν οι «ερυθρόλευκοι» στο κομμάτι των αποχωρήσεων ακόμη και την Δευτέρα (20/8).

Ο Ούρος Τζούρτζεβιτς βρίσκεται μία ανάσα από τη μεταγραφή του στην Σπόρτινγκ Χιχόν. Η πρόταση των Ισπανών ισχύει 100%, ο Σέρβος επιθετικός βλέπει με θετικό μάτι την προοπτική τηςSegundaDivisionκαι θεωρεί ότι από το να τρέχει στα βάθη της Τουρκίας για να παίξει ποδόσφαιρο, είναι προτιμότερο να συνεχίσει την καριέρα του στη 2κατηγορία του ισπανικού πρωταθλήματος. Η μεταγραφή του Τζούρτζεβιτς λοιπόν αναμένεται να ολοκληρωθεί την Δευτέρα (20/8).

Μαζί με τον Σέρβο θα «τελειώσει» άμεσα και η υπόθεση με τον Εσάν Χατζισαφί. Ο Ιρανός επιθετικός έχει πρόταση στα χέρια του από ομάδα του εξωτερικού και φαίνεται ότι είναι θέμα χρόνου να αποτελέσει παρελθόν, αδειάζοντας παράλληλα και μία θέση ξένου στο ερυθρόλευκο ρόστερ.

Ο Ολυμπιακός πάντως έχει ακόμη πολύ δρόμο μπροστά του ως προς τις αποχωρήσεις. Υπάρχουν δύο μεγάλα «αγκάθια» που ακούν στα ονόματα των Μάριν και Ταχτσίδη, οι οποίοι φέρεται να μην έχουν κάτι στα χέρια τους. Και μην ξεχνάμε επίσης ότι στον αέρα είναι οι Ανσαριφάρντ και Πάρντο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ