ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η συγκίνηση του Τζόρτζεβιτς για το διπλό στη Βρέμη: "Κυνηγούσαμε την στιγμή αυτή πολλά χρόνια"

Η συγκίνηση του Τζόρτζεβιτς για το διπλό στη Βρέμη: "Κυνηγούσαμε την στιγμή αυτή πολλά χρόνια"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς ήταν καλεσμένος στην εκπομπή "Blast From The Past" και θυμήθηκε το πρώτο διπλό του Ολυμπιακού στη Βρέμη απέναντι στη Βέρντερ, μια στιγμή που την περίμεναν όλοι με ανυπομονησία στο λιμάνι.

Στην εκπομπή "Blast From The Past" της Cosmote TV ήταν καλεσμένος ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και θυμήθηκε το πρώτο διπλό του Ολυμπιακού στη Βρέμη απέναντι στη Βέρντερ, μια στιγμή που την περίμεναν όλοι με ανυπομονησία στο λιμάνι. Ήταν η πρώτη εκτός έδρας νίκη στο Champions League έπειτα από 31 προσπάθειες.

"Για εμένα ήταν άβολη θέση και δεν προτιμούσα να παίζω σε αυτό που λέμε έξω δεξιά. Όταν όμως κυνηγάμε το σκορ, είναι λογικό να μπει ένας ακόμα επιθετικός όπως είναι ο Ντάρκο που έχει χάρισμα στο σκοράρισμα και εφόσον θέλαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι ήταν μια λογική απόφαση.

Από εκεί και μέταμ τις λεπτομέρειες γιατί να βγει ο Γκαλέτι τις ξέρει ο προπονητής τότε, ο Τάκης Λεμονής, το τι σκέφτηκε και το αποφάσισε, αν μπορεί να θυμηθεί. Στο μισό λεπτό στην ουσία έγινε η ισοφάριση και αυτό που πρόβλεψε και σκέφτηκε ο προπονητής να το κάνει, δικαιώθηκε. Το σημαντικό είναι πως η πρόβλεψη-κίνηση όπως λέμε και στο σκάκι ήταν ματ.

Χρειαζόμασταν έναν επιθετικό έμπειρο, ο Ντάρκο τραβάει την προσοχή γιατί στην Ευρώπη ήταν γνωστός. Σε καμία περίπτωση δεν περιμέναμε να βγει ένας παίκτης με την εμπειρία και την ποιότητα και στο παιχνίδι αυτό ήταν πάρα πολύ καλός. Και εμείς μέσα είχαμε απορία και ξαφνικά με περνάει στη θέση του Γκαλέτι. Και κάπου εκεί, με μία προσποίηση, συνέκλινα προς τα μέσα, προσπάθησα να παίξω το ένα-δύο με τον Άκη τον Στολτίδη, ο Άκης δεν προτίμησε εμένα, προτίμησε τον Ντάρκο.

Αρχίσαμε να πιστεύουμε πως μπορούσαμε να κάνουμε την ανατροπή. Η Βέρντερ αποσυντονίστηκε από την φάση αυτή και έτσι όπως παίζαμε, δεν θα ήμασταν ευχαριστημένοι από το 1-1. Όταν έγινε το 1-2 πιστεύαμε όλο και περισσότερο πως θα το κρατούσαμε και δεν κλειστήκαμε πίσω να το κρατήσουμε. Στο 1-3 η στιγμή αυτή δεν περιγράφεται. Κυνηγούσαμε την στιγμή αυτή πολλά χρόνια. Κάποιες εικόνες τις θυμάμαι πολύ έντονα σαν να ήταν το παιχνίδι πριν ένα μήνα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ