ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Corriere: Τα τρία εμπόδια για το deal Νάπολι - Ολυμπιακού για Τσιμίκα

CHAMPIONS LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÅÑÕÈÑÏÓ ÁÓÔÅÑÁÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÅÑÕÈÑÏÓ ÁÓÔÅÑÁÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Ντανιέλ Ποντένσε μονοπωλεί το τελευταίο 24ωρο τη μεταγραφική επικαιρότητα του Ολυμπιακού, ωστόσο το ενδιαφέρον της Νάπολι για τον Κώστα Τσιμίκα εξακολουθεί να είναι δυνατό. Τρία τα εμπόδια για την ολοκλήρωση του deal σύμφωνα με τους Ιταλούς.

Μπήκαμε στο τρίτο και τελευταίο δεκαήμερο του Ιανουαρίου και όλα συνηγορούν στο γεγονός πως αν και είμαστε στην καρδιά του χειμώνα, αυτή η μεταγραφική περίοδος θα είναι καυτή για τον Ολυμπιακό.

Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του Ντανιέλ Ποντένσε, που οι πληροφορίες τον θέλουν να ολοκληρώνει τον κύκλο του στον Ολυμπιακό μετά από 1,5 χρόνο και να μετακινείται στην Γουλβς έναντι ενός ποσού κοντά στα 30 εκατομμύρια ευρώ, ενώ πέρα από την περίπτωση του Πορτογάλου οι Πειραιώτες εξετάζουν το ενδεχόμενο πώλησης του Κώστα Τσιμίκα.

Και αυτό γιατί έχει προκύψει ζωηρό ενδιαφέρον από την Νάπολι εδώ και αρκετό καιρό, με την ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο να έχει ψηλά στη μεταγραφική λίστα της τον Έλληνα διεθνή αριστερό μπακ βλέποντας στο πρόσωπό του τον διάδοχο του Φαουζί Γκουλάμ.

Σύμφωνα μάλιστα με σημερινό δημοσίευμα της "Corriere dello Sport", το deal μεταξύ της ιταλικής ομάδας και του Ολυμπιακού θα είχε κλείσει ήδη, ωστόσο υπάρχουν τρία αγκάθια που δεν επιτρέπουν στις δύο πλευρές να δώσουν οριστικά τα χέρια.

Corriere: Τα τρία εμπόδια για το deal Νάπολι - Ολυμπιακού για Τσιμίκα

Το πρώτο έχει να κάνει με τον ανταγωνισμό που συναντάει η Νάπολι, με το ρεπορτάζ να αναφέρει πως οι παρτενοπέι δεν παίζουν μπάλα μόνοι τους όσον αφορά στην περίπτωση του Τσιμίκα αλλά έχουν απέναντί τους και την Άρσεναλ που επίσης παρακολουθεί στενά τον παίκτη.

Το δεύτερο αφορά την ίδια την Νάπολι, με την ομάδα του ιταλικού Νότου να βρίσκεται σε ελεύθερη πτώση (4 ήττες στα πέντε ματς με τον Γκατούζο στον πάγκο) και τον Τσιμίκα να προβληματίζεται από το γεγονός πως η νέα σεζόν θα βρει ενδεχομένως την Νάπολι εκτός της πρώτης 4άδας που οδηγεί στο νέο Champions League.

Το τρίτο έχει να κάνει με τον παίκτη που καλείται θεωρητικά να αντικαταστήσει, με τον Φαουζί Γκουλάμ να είναι στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών αλλά να δείχνει να χαλάει η μεταγραφή του στην Γουότφορντ, κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει να βρεθεί νεα ομάδα για να παραχωρηθεί, για να ανοίξει ο δρόμος για τον Τσιμίκα.

"Η Νάπολι ζήτησε υπομονή από τον Ολυμπιακό για τον Τσιμίκα", αναφέρει η εφημερίδα, στοιχείο που μαρτυρά πως αναμένεται να έχουμε και άλλα επεισόδια μέχρι το κλείσιμου του μεταγραφικού παραθύρου του Ιανουαρίου σχετικά με τη μετακίνησή του ή μή στην Serie A.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ο Κάρλο Λαουντίζα στο "Match Center" για Τσιμίκα, Ομάρ, Λημνιό
Τσιμίκας: Στη Νάπολι δεν χωράει και πέμπτος μπακ στην 23άδα
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ