ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τσιμίκας: "Όλα εξαρτώνται από εμένα"

CHAMPIONS LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κώστας Τσιμίκας μίλησε για τους ποιοτικούς αντιπάλους που κλήθηκε να αντιμετωπίσει στους προηγούμενους γύρους του Champions League, αλλά και για αυτόν που ακολουθεί το βράδυ της Τετάρτης (21/8, 22.00) κόντρα στην Κράσνονταρ.

Ο αριστερός μπακ Κώστας Τσιμίκας ήταν αυτός που εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Κράσνονταρ την Τετάρτη (21/8, 22.00), στον πρώτο αγώνα για τα playoffs του Champions League.

Ο διεθνής ακραίος αμυντικός ρωτήθηκε για το γεγονός ότι έχει κληθεί να αντιμετωπίσει δύσκολους αντιπάλους, όπως δύσκολο αντίπαλο περιμένει και κόντρα στην Κράσνονταρ, τον Σουλεϊμάνοβ.

Πόσο έχει βοηθήσει την αυτοπεποίθησή σας το γεγονός ότι έχει κατακτήσει ήδη δύο προκρίσεις;

"Έχουν βοηθήσει πολύ. Ο κορμός είναι ίδιος, ο προπονητής το ίδιο. Ξέρει ο κάθε παίκτης τι πρέπει να κάνει στο γήπεδο".

Πόση δύναμη παίρνει ένας παίκτης με γεμάτο το γήπεδο, ακόμα και όταν δεν βρίσκεται σε καλή ψυχολογική κατάσταση ενόψει ενός αγώνα;

"Όταν ξεκινάει ένα παιχνίδι τα ξεχνάς όλα. Βλέπεις τον κόσμο να τραγουδάει και να φωνάζει για την ομάδα. Μπαίνεις, δίνεις τα πάντα, είσαι συγκεντρωμένος και το μόνο αποτέλεσμα είναι η νίκη".

Στα προηγούμενα παιχνίδια αντιμετώπισες τον Βίστσα και τον Καγιάμπα. Τώρα καλείσαι να αναχαιτίσεις τον Σουλεϊμάνοβ. Είναι και ο κίνδυνος να συμπληρώσεις κάρτες.

"Κοιτάζω το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Όλα εξαρτώνται από εμένα, το πόσο συγκεντρτωμένος θα είμαι. Πάνω από όλα είναι η ομάδα. Πρέπει να είναι καλή όλη η ομάδα. Έπεσα πάνω στους δύο καλύτερους των αντίπαλων ομάδων, ήμουν όμως συγκεντρωμένος, έδωσα τα πάντα και νικήσαμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μαρτίνς: "Μια αγκαλιά για τον Μπλατ"
Μαρτίνς: "Οι πιθανότητες πρόκρισης είναι μοιρασμένες"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ