ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τσιμίκας: "Ο Παναθηναϊκός έδειξε στο τέλος ότι το θέλει περισσότερο"

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κώστας Τσιμίκας δήλωσε ότι περίμενε από τον Ολυμπιακό καλύτερη εικόνα στο δεύτερο ημίχρονο του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ο αριστερός μπακ των "ερυθρόλευκων" δήλωσε ότι το 1-1 είναι δίκαιο.

Ένας από τους παίκτες του Ολυμπιακού που διακρίθηκε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό ήταν ο Κώστας Τσιμίκας. Από δική του σέντρα, μάλιστα, σκόραρε ο Γκερέρο στο πρώτο ημίχρονο. Ο αριστερός μπακ των "ερυθρόλευκων" παραδέχτηκε μετά το ματς ( 1-1) ότι η ομάδα του δεν έκανε καλή εμφάνιση. Αναλυτικά όσα είπε στη Nova:

-Για το παιχνίδι:

''Μας έλειψε η φρεσκάδα, δεν ξεκινήσαμε καλά. Βάλαμε το γκολ, πίστευα ότι στο δεύτερο ημίχρονο θα ήμασταν καλύτεροι, αλλά δεν ήμασταν. Δεχτήκαμε το πέναλτι και το αποτέλεσμα είναι δίκαιο".

-Τι είπε στους παίκτες του Ολυμπιακού στο ημίχρονο ο Μαρτίνς:

"Μας είπε ότι πρέπει να μπούμε στο ματς, να τα δώσουμε όλα, ότι δεν θα μας χαρίσουν τίποτα τίποτα. Εμείς δεν το κάναμε, δεχτήκαμε το γκολ και έληξε ισοπαλία".

-Αν περίμενε να παίξει ο Παναθηναϊκός με αυτόν τον τρόπο:

''Τον περιμέναμε τον Παναθηναϊκό γιατί έχασε αρκετά παιχνίδια μέχρι τώρα. Το ήθελε πολύ, όπως το θέλαμε κι εμείς. Στο τέλος έδειξαν ότι το ήθελαν περισσότερο από εμάς, εγώ αυτό είδα. Μας έλειψε η συγκέντρωση''.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Γκερέρο: "Δεν φταίει η κούραση, κάναμε λάθη που δεν συνηθίζουμε"
Στο μυαλό του Μαρτίνς
Βαλμπουενά: "Χάσαμε μεγάλη ευκαιρία"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ