ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τσιμίκας: "Έχω έξτρα κίνητρο, στόχος μας είναι πάντα η νίκη"

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κώστας Τσιμίκας δήλωσε ότι είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει τον Νικολά Πεπέ, καθώς και ότι είναι κίνητρο γι' αυτόν η συμμετοχή του στην κορυφαία ενδεκάδα των rookies.

Τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με την Άρσεναλ την Πέμπτη (20/2, 22.00) εκπροσώπησε ο Κώστας Τσιμίκας. Ο αριστερός μπακ των "ερυθρόλευκων" υποστήριξε ότι η ομάδα του είναι έτοιμη για τη νίκη απέναντι στους Λονδρέζους, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο γεγονός ότι συμπεριλήφθηκε στην κορυφαία ενδεκάδα των rookies στους ομίλους του Champions League.

- Ήσουν στην κορυφαία ενδεκάδα των rookies στους ομίλους του Champions League. Είναι αυτό για εσένα ένα έξτρα κίνητρο ενόψει του αγώνα με την Άρσεναλ;

"Είμαι χαρούμενος που βγήκα στην καλύτερη ενδεκάδα. Μου δίνει εξτρά κίνητρο. Έχουμε δύσκολο παιχνίδι και νομίζω ότι η ομάδα θα είναι πανέτοιμη".

-Πάντα, από τα προκριματικά του Champions League ακόμα, μαρκάρεις τον πιο δύσκολο ή φορμαρισμένο αντίπαλο. Τώρα καλείσαι να κάνεις το ίδιο για τον Πεπέ...

"Είναι έξτρα κίνητρο ναι. Δεν γνωρίζω κάτι. Εδώ που φτάνουμε θα έχει σίγουρα ποιοτικούς παίκτες. Κοιτάζω πάντα πώς θα είμαι εγώ, να είμαι συγκεντρωμένος και να δίνω τα πάντα για την ομάδα. Στόχος μας πάντα είναι η νίκη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μαρτίνς: "Με όλη την ειλικρίνεια, εφικτή η νίκη κόντρα στην Άρσεναλ"
Ολυμπιακός - Άρσεναλ: Η τηλεοπτική κάλυψη της μεγάλης μάχης
Άρσεναλ: Χάνει Ολυμπιακό ο Εζίλ για προσωπικούς λόγους, αμφίβολος ο Τορέιρα
Νικ Έιμς στο Sport24.gr: "Ζορίζεται η Άρσεναλ στην πίεση ψηλά"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ