ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τσιγκρίνσκι για Ολυμπιακό: "Παίζει το πιο σταθερό κι ελκυστικό ποδόσφαιρο"

CHAMPIONS LEAGUE / ÓÕÍ ÔÕÐÏÕ ÊÁÉ ÐÑÏÐÏÍÇÓÇ ÔÇÓ ÁÅÊ (Eurokinissi Sports)
Τσιγκρίνσκι EUROKINISSI SPORTS

Αποθεωτικές δηλώσεις για τον Ολυμπιακό ενόψει των αναμετρήσεων με τη Ντιναμό Κιέβου έκανε στην Ουκρανία ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. Ποιους παίκτες ξεχώρισε, πού συμβούλεψε τους συμπατριώτες του να "χτυπήσουν".

Ο στόπερ της ΑΕΚ, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι μίλησε σε Μέσο της πατρίδας του για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Ντιναμό Κιέβου και ξεχώρισε τις αδυναμίες και τα ατού των "ερυθρόλευκων".

Στην ουκρανική "Sport Express" μίλησε ο ηγέτης της άμυνας της ΑΕΚ, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι. Η συνέντευξη του έμπειρου στόπερ στο προαναφερθέν Μέσο ήταν σε δύο δόσεις. Η πρώτη πριν από το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός και η δεύτερη μετά το ντέρμπι και την ήττα των "ερυθρόλευκων" με 3-1.

Σε πρώτη φάση, λοιπόν, ο Τσιγκρίνσκι μίλησε με κολακευτικά λόγια τον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς, αναφέροντας χαρακτηριστικά: "Όσο και αν δεν είναι ευχάριστο να το παραδέχομαι, έχω την εντύπωση πως φέτος ο Ολυμπιακός παρουσιάζει το πιο σταθερό και ελκυστικό ποδόσφαιρο στο ελληνικό πρωτάθλημα. Είναι ενδεικτικό πως παρά τη διαφορά από τον ΠΑΟΚ, οι οπαδοί είναι ικανοποιημένοι. Οι παίκτες είναι σε πολύ καλή κατάσταση."

Παράλληλα, ο πρώην πρωταθλητής Ουκρανίας με την Σαχτάρ τόνισε ότι λόγω της μεγάλης διακοπής από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις που είχε η Ντιναμό και της καλής φόρμας που βρίσκεται ο Ολυμπιακός, μία ισοπαλία για τους συμπατριώτες του στο "Καραϊσκάκης" θα ήταν ιδανική: "Για τη Ντιναμό είναι σημαντικό να μη χάσει στο Φάληρο. Το έργο της θα είναι δύσκολο, καθώς ο Ολυμπιακός είναι στο πικ της φόρμας του, ενώ εκείνη προέρχεται από μεγάλη διακοπή. Πιστεύω πως και μια ισοπαλία θα είναι καλό αποτέλεσμα..."

Μετά το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός, ο Τσιγκρίνσκι δήλωσε: "Προς έκπληξή μου, τίποτα από αυτά που είπα για τον Ολυμπιακό δεν φάνηκε στο ματς. Ο Ολυμπιακός δεν έδειξε τις αρετές του και ο ΠΑΟΚ τον συνέτριψε."

ΤΑ ΑΤΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Σχετικά με τους ποδοσφαιριστές που αναμένεται να κάνουν δύσκολη τη ζωή των Ουκρανών, ο Τσιγκρίνσκι ξεχώρισε τους: "Ο Ποντένσε, είναι μικρόσωμος, εκρηκτικός και πολύ επιθετικός. Επίσης, ο Χριστοδουλόπουλος τον οποίο θα θυμούνται στο Κίεβο από τα ματς με ΑΕΚ. Και ο αρχηγός της ομάδας, Κωνσταντίνος Φορτούνης που επέστρεψε στις καλές του εμφανίσεις και ξεχωρίζει."

ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΑ ΔΕΞΙΑ

Για τις αδυναμίες του Ολυμπιακού, ο Τσιγκρίνσκι στάθηκε στη δεξιά πλευρά του Μαρτίνς ελέω της απουσίας του Ομάρ: "Ο Ελαμπντελαουί είναι τραυματίας και υπάρχει μόνο η εναλλακτική του Τοροσίδη, που έπαιξε στη Ρόμα και την Μπολόνια. Τα καλά ποδοσφαιρικά χρόνια πέρασαν και δεν ξέρω πώς θα λύσει το πρόβλημα ο Μαρτίνς. Ο Τοροσίδης είναι έμπειρος και καλός παίκτης, αλλά σε αυτή τη θέση η ηλικία παίζει ρόλο και είναι δύσκολο να ανταποκριθεί σε δύο ματς την εβδομάδα."

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ