ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τσιγκρίνσκι για Ολυμπιακό: "Αν του δώσεις χώρο προκαλείς το θάνατό σου"

Τσιγκρίνσκι για Ολυμπιακό: "Αν του δώσεις χώρο προκαλείς το θάνατό σου"

Νέες δηλώσεις από τον Ουκρανό στόπερ της ΑΕΚ στην πατρίδα του για το Ντιναμό - Ολυμπιακός, με τις οποίες προειδοποιεί τους συμπατριώτες του: "Δεν μπορείς να χαλαρώσεις απέναντι σε έναν τέτοιο αντίπαλο, γιατί θα σε... σκοτώσει"

Μπορεί στην Ελλάδα να μην κάνει συχνά δηλώσεις, αλλά στους συμπατριώτες του δεν χαλάει εύκολα χατίρι. Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι ρωτήθηκε ξανά από τους Ουκρανούς για τη ρεβάνς ανάμεσα στη Ντιναμό και τον Ολυμπιακό και χτύπησε καμπανάκι κινδύνου.

«Το πρώτο ημίχρονο της ομάδας μου στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, μου έδωσε την εντύπωση πως η Ντιναμό θα προκριθεί. Αλλά η Ντιναμό πρέπει να διδαχθεί από το δεύτερο ημίχρονο του αγώνα στον Πειραιά. Αυτό το διάστημα πρέπει να αποτελέσει ένα μήνυμα για την ομάδα του Κιέβου. Δεν μπορείς να χαλαρώσεις απέναντι σε έναν αντίπαλο όπως ο Ολυμπιακός. Αν του δώσεις χώρο, είναι σαν να προκαλείς τον θάνατό σου».

Ο έμπειρος στόπερ της ΑΕΚ, ο οποίος λόγω ενοχλήσεων έμεινε τελικά εκτός 18άδας στο ντέρμπι της Κυριακής, συμπλήρωσε:

«Αν η Ντιναμό Κιέβου παίξει επιθετικά και είναι συμπαγής, θα προκριθεί στον επόμενο γύρο. Η ομάδα του Αλεξάντερ Χάτσκεβιτς, σε σύγκριση με τους περσινούς αγώνες με την ΑΕΚ, είναι πιο οργανωμένη και παίζει πιο προσεκτικά. Κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν, η Ντιναμό έχει γίνει πιο δυνατή σε σύγκριση με πέρυσι που αντιμετώπισε την ΑΕΚ».

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ