ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Τσεκάρει την περίπτωση του Ονζεντά ο Ολυμπιακός"

Paris Saint Germain's forward Hervin Ongenda jubilate after scoring the first goal during his French League One soccer match against Lorient, Saturday, Nov. 21, 2015, in Lorient, western France. (AP Photo/David Vincent)
Paris Saint Germain's forward Hervin Ongenda jubilate after scoring the first goal during his French League One soccer match against Lorient, Saturday, Nov. 21, 2015, in Lorient, western France. (AP Photo/David Vincent) AP

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στο εξωτερικό, ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ερβίν Ονζεντά. Πρόκειται για τον 22χρονο Γάλλο εξτρέμ με θητεία στην Παρί Σεν-Ζερμέν, που έλυσε τη συνεργασία του με την Τσβόλε το καλοκαίρι. (video)

Τα αγωνιστικά σενάρια που εμπλέκουν το όνομα του Ολυμπιακού δίνουν και παίρνουν καθημερινά ανά την Ευρώπη, ένα ακόμη έρχεται από την Γαλλία το απόγευμα της Πέμπτης (28/12) και θέλει τους Πειραιώτες να τσεκάρουν την περίπτωση του Ερβίν Ονζεντά.

Ο 22χρονος εξτρέμ στις 4 Ιουλίου έλυσε κοινή συναινέσει τη συνεργασία του με την ολλανδική Τσβόλε, έμεινε χωρίς ομάδα το πρώτο μισό της σεζόν και σύμφωνα με το " footmercato.net" η περίπτωση του ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό αλλά και ομάδες από το Βέλγιο, την Ρωσία και την Κύπρο.

Ο Γάλλος αγωνίζεται κυρίως στο αριστερό άκρο της επίθεσης και εναλλακτικά στο δεξί ή την θέση του φορ. Είναι προϊόν των Ακαδημιών της Παρί Σεν-Ζερμέν (16 συμ., 2 γκολ, 3 ασίστ), έπαιξε δανεικός στην Μπαστιά (19 συμ.) και πωλήθηκε στην Τσβόλε τον περασμένο Γενάρη έναντι 300 χιλιάδων ευρώ, ωστόσο μετά από μόλις τρεις συμμετοχές στην Eredivisie, η συνεργασία του με τον ολλανδικό σύλλογο ολοκληρώθηκε άδοξα.

Ο Ονζεντά έχει παρουσίες σε όλες τις μικρές εθνικές της Γαλλίας (U-16, U-17, U-18, U-19, U-21), ενώ με την Παρί Σεν-Ζερμέν έχει και τέσσερις συμμετοχές στο UEFA Youth League. Ο παίκτης ανήκει στο ίδιο γραφείο μάνατζερ με τον Γιανίς Σαλιμπούρ της Γκινγκάμπ, που επίσης έχει προταθεί στον Ολυμπιακό.

(AP Photo/David Vincent)



TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ