ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τσέκαρε τον Ρέτσο ο υπεύθυνος μεταγραφών της Λιόν

ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÐÁÑÔÉÆÁÍ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - PARTIZAN (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
ÔÓÁÌÐÉÏÍÓ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÐÁÑÔÉÆÁÍ / CHAMPIONS LEAGUE / OLYMPIAKOS - PARTIZAN (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Στα VIP του "Γεώργιος Καραϊσκάκης" βρέθηκε ο Φλοριάν Μορίς, υπεύθυνος μεταγραφών της Λιόν, για να παρακολουθήσει τον Παναγιώτη Ρέτσο κόντρα στην Παρτίζαν.

Σύμφωνα με το Yahoo Sport της Γαλλίας, η Λιόν είχε δικό της άνθρωπο στις κερκίδες του "Γεώργιος Καραϊσκάκης" με σκοπό να παρακολουθήσει αγωνιζόμενο τον Παναγιώτη Ρέτσο στην αναμέτρηση με την Παρτίζαν.

Ο Φλοριάν Μορίς, που υπηρετεί τον γαλλικό σύλλογο από το πόστο του υπεύθυνου των μεταγραφών, είδε την προσπάθεια του 19χρονου στόπερ των "ερυθρολεύκων" στη ρεβάνς με τους πρωταθλητές Σερβίας. Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η Λιόν κατασκόπευσε τον Ρέτσο, έναν παίκτη που έχει στα ραντάρ της εδώ και κάμποσο διάστημα.

Άσχετα από τα όσα σημείωσε στο μπλοκάκι του ο Φλοριάν Μορίς, οι Γάλλοι στέκονται στα χρήματα που απαιτούνται για να πραγματοποιηθεί μια τέτοια μεταγραφή. Και αναφέρουν ένα ποσό που φτάνει μίνιμουμ στα 15 εκατ. ευρώ, χρήματα που μοιάζουν εκτός δυνατοτήτων της Λιόν αυτή την εποχή.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Φλοριάν Μορίς έκανε σημαντική καριέρα στη Γαλλία (ως φορ), παίζοντας σε Σατορού (10 συμ., 1 γκολ), Ιστρ (15 συμ., 1 γκολ), Λιόν (27 συμ., 5 γκολ), Παρί Σεν-Ζερμέν (40 συμ., 10 γκολ), Μπαστιά (71 συμ., 19 γκολ), Μαρσέιγ (79 συμ., 27 γκολ), είχε και ένα πέρασμα από την Ισπανία και την Θέλτα (13 συμ., 2 γκολ), ενώ έπαιξε 6 φορές (1 γκολ) με το εθνόσημο στο στήθος. Αποσύρθηκε τον Σεπτέμβρη του 2005 από τα γήπεδα αλλά συνέχισε την ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο και σήμερα είναι υπεύθυνος μεταγραφών στη Λιόν.

Photo credits: EUROKINISSI

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ