ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Τσέκαρε τον Ρέτσο με Ουαλία η Άρσεναλ"

"Τσέκαρε τον Ρέτσο με Ουαλία η Άρσεναλ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η "Sun" σε δημοσίευμα της τοποθετεί τον Παναγιώτη Ρέτσο στο στόχαστρο της Άρσεναλ, υποστηρίζοντας ότι οι "κανονιέρηδες" είχαν άνθρωπο τους στο ματς Ουαλία - Ελλάδα για να τσεκάρει τον αμυντικό των Πειραιωτών.

Πριν καν πραγματοποιήσει τις πρώτες του συμμετοχές με τον Ολυμπιακό σε επίπεδο πρωταθλήματος και Ευρώπης, ο Παναγιώτης Ρέτσος είχε προλάβει να απασχολήσει συλλόγους από την Γηραιά Ήπειρο μέσα από την προοπτική που παρουσίαζε στα τμήματα υποδομής των "ερυθρολεύκων".

Πλέον το όνομα του έχει μπει για τα καλά στις λίστες κυρίως ιταλικών και αγγλικών ομάδων, από τη στιγμή που έχει αποκτήσει σημαντικό ρόλο στην 11άδα του Ολυμπιακού. Αν ευσταθεί το δημοσίευμα της "Sun", η Άρσεναλ είναι μια από τις ομάδας στο Νησί που παρακολουθεί την εξέλιξη του 18χρονου αμυντικού.

"Η Άρσεναλ έστειλε σκάουτς να παρακολουθήσουν τον έφηβο αμυντικό, στην αναμέτρηση των Νέων της Ελλάδας με την Ουαλία. Ο Ρέτσος μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της άμυνας και έχει βρει χρόνο συμμετοχής στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού σε ηλικία 18 ετών. Χρησιμοποιείται περισσότερο ως αριστερός μπακ μετά τον τραυματισμό του Αλμπέρτο ντε λα Μπέγια. Κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης στο Ρέξαμ, ήταν αρχηγός της ελληνικής ομάδας σε όλο το 90λεπτο.

Ο Νάτσο Μονρεάλ είναι η πρώτη λύση για την Άρσεναλ στη θέση του αριστερού μπακ, αλλά η έλλειψη ρυθμού είναι ένα ζήτημα και από τη στιγμή που είναι 30 χρονών, ο Αρσέν Βενγκέρ ενδέχεται να μην τον σκεφτεί μακροπρόθεσμα. Έτσι όπως είναι τώρα η κατάσταση, ο Κίεραν Γκιμπς δεν θα έχει ανταγωνισμό αν φύγει ο Μονρεάλ. Ο Ρέτσος έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό έως το 2023 (σ.σ. έως το 2021 έχει υπογράψει) και δεν είναι ο μόνος νεαρός με τον οποίο έχει συνδεθεί η Άρσεναλ", αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα της αγγλικής ιστοσελίδας.

Είναι δεδομένο ότι η εξέλιξη του Παναγιώτη Ρέτσου είναι κάτι που προσελκύει το ενδιαφέρον σημαντικών ευρωπαϊκών συλλόγων. Το μέλλον θα δείξει αν η Άρσεναλ είναι μια από αυτές και αν οι "ερυθρόλευκοι" βρεθούν πολύ σύντομα σε θέση να εξετάσουν επίσημες προτάσεις για τον 18χρονο διεθνή αμυντικό.

Photo credits: ACTION IMAGES

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ξεκίνημα με νίκη για την Εθνική, 2-0 την Ουαλία
Μπαλάρα και πεντάρα για την Εθνική Νέων
Συνεχίζουν οι μισοί διεθνείς
Ο πρώτος "έλεγχος" των 10 μεταγραφών του Ολυμπιακού
Τίποτα χωρίς το "οκ" του Μπέντο
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ