ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τρίπολη και μετά Μπράγκα (;) ο Φιγκέιρας

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο τραυματισμός του Ομάρ κρατάει τον Φιγκέιρας ακόμα στο Ρέντη. Στην πατρίδα του θεωρούν δεδομένο ότι ο 26χρονος μπακ θα αποτελέσει παρελθόν από τον Ολυμπιακό. Το Sport24.gr αναλύει την επόμενη μέρα της αποχώρησης του Φιγκέιρας.

Πώς τα έχει φέρει η ζωή… Ο Φιγκέιρας υπό νορμάλ συνθήκες θα έπρεπε εδώ και μερικές μέρες να βρίσκεται στην Μπράγκα. Οι πληροφορίες από την Πορτογαλία αναφέρουν ότι ο παίκτης θα ξανασμίξει με τον… Μπρούνο Βιάνα.

Είναι τόσο σίγουροι που σοβαρές πηγές κοντά στην Μπράγκα δεν μπαίνουν καν στη διαδικασία να συζητήσουν το αντίθετο!

Ο τραυματισμός του Ομάρ όμως τον έχει κρατήσει στο Ρέντη και η αποχώρησή του από το Λιμάνι παίρνει συνεχώς παράταση. Ο Φιγκέιρας θα είναι κανονικά και στο παιχνίδι του Ολυμπιακού στην Τρίπολη, εκτός κι αν συμβούν σημεία και τέρατα έως την Κυριακή (28/1). Οπότε, ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει από Δευτέρα (29/1).

Προς το παρόν το πλάνο του Γκαρθία έχει τον Ντιόγκο στις αρχικές του επιλογές. Το τι μπορεί να αλλάξει και τι μπορεί να συμβεί σήμερα – αύριο, αυτό δεν μπορούμε να το γνωρίζουμε.

Ένα είναι το σίγουρο πάντως: Ο Ελαμπντελαουί δεν θα μπει στο πούλμαν για την Αρκαδία. Ακόμα δεν έχει συνέλθει από τον τραυματισμό του και θα μείνει στο Ρέντη για το τελικό στάδιο της θεραπείας του.

Από τον Ολυμπιακό πάντως δεν προκύπτει ότι η αποχώρηση του Φιγκέιρας είναι 100% δεδομένη. Δεν παύουν ωστόσο να υπάρχουν και κάποια ερωτηματικά.

Όπως για παράδειγμα το εξής: Όταν επιστρέψει ο Ελαμπντελαουί από τον τραυματισμό του, ο Πορτογάλος θα ανεχτεί ξανά τον πάγκο; Προφανώς και όχι…

Ο ΙΓΚΟΡ, Ο ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΣ, Ο ΖΙΛΕ ΚΑΙ Ο…

Τι μπορεί λοιπόν να συμβεί την επόμενη μέρα της αποχώρησης του Φιγκέιρας; Αυτή τη στιγμή ο Ίγκορ δεν φαίνεται να είναι στις επιλογές του Γκαρθία.

Το πιθανότερο μάλιστα είναι να μην ταξιδέψει καν στην Τρίπολη. Στην καλύτερη περίπτωση θα βρεθεί στην 22άδα ή 23άδα που θα ανακοινώσει ο Ισπανός τεχνικός και να τον "κόψει" την τελευταία στιγμή από τη 18άδα.

Πάμε να δούμε τις άλλες εναλλακτικές επιλογές. Ο Ισπανός τεχνικός δουλεύει τις τελευταίες μέρες αρκετά με τον Θανάση Ανδρούτσο σε ρόλο δεξιού μπακ.

Επίσης, υπάρχει και η πιθανότητα να χρειαστεί να παίξει στο δεξί άκρο της άμυνας ο Γκιγιόμ Ζιλέ, ο οποίος το έκανε με επιτυχία πριν τέσσερα - πέντε χρόνια.

Τα σενάρια δεν σταματούν εδώ. Κυκλοφορεί ως φήμη από το βράδυ της Πέμπτης (25/1) και κάτι άλλο που θα φανεί τις επόμενες πέντε μέρες αν έχει βάση ή πρόκειται απλώς για άλλη μία φήμη – φούσκα. Ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να κοιτάξει και για άλλον έναν δεξιό μπακ!

Μοιάζει απίθανο το σενάριο, μοιάζει τραβηγμένο από τα μαλλιά και η αλήθεια είναι ότι κάτι τέτοιο δεν προκύπτει από πλευράς Ολυμπιακού.

Παρόλα αυτά, σε κύκλους μάνατζερ το συγκεκριμένο σενάριο συζητιέται έντονα τις τελευταίες ώρες. Οπότε, ας το έχουμε κατά νου, γιατί σε μία μεταγραφική περίοδο ποτέ δεν πρέπει να λέμε "ποτέ"!

Photo credits: EUROKINISSI

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Επαγγελματίες οι Νικοπολίδης, Μποσκουΐδης και Νικόλης
Από την Ακαδημία του Ολυμπιακού στη Serie A
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ