ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τρέχουν για να προλάβουν την Άντερλεχτ Φουστέρ και Μπονγκ

Τρέχουν για να προλάβουν την Άντερλεχτ Φουστέρ και Μπονγκ
INTIME SPORTS

Νταβίδ Φουστέρ και Γκαετάν Μπονγκ αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού και στόχος είναι οι δύο παίκτες να προλάβουν την σημαντική αναμέτρηση με την Άντερλεχτ στις Βρυξέλλες στις 2 Οκτώβρη.

Δύο παίκτες που αγωνίστηκαν βασικοί στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Παρί Σεν Ζερμέν στο Φάληρο, δεν βρίσκονται στα πλάνα του Μίτσελ για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό (22/9, 20:30) και πιθανότατα θα απουσιάσουν και από τα ματς με Φωκικό (Κύπελλο Ελλάδας) και Πανιώνιο.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Νταβίδ Φουστέρ και Γκαετάν Μπονγκ. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός αποκόμισε μια θλάση στον προσαγωγό από το ματς με τους Παριζιάνους, εκεί όπου ο Καμερουνέζος διεθνής αμυντικός αγωνίστηκε με ένεση στον αστράγαλο καθώς αντιμετώπιζε πρόβλημα στην ποδοκνημική.

Η κατάσταση του Μπονγκ επιβαρύνθηκε και τώρα χρειάζεται να πάει συντηρητικά προκειμένου να αποφύγει την πιθανότητα υποτροπής. Οι λύσεις στο ερυθρόλευκο ρόστερ είναι αρκετές, γεγονός που δίνει την δυνατότητα στο τεχνικό και ιατρικό επιτελείο να μην πιέσουν τους Φουστέρ και Μπονγκ να επανέλθουν γρήγορα.

Ο Ολυμπιακός σαφώς και μπορεί να βγάλει τα ματς με Παναιτωλικό, Φωκικό και Πανιώνιο δίχως τους δύο αυτούς ποδοσφαιριστές, τους οποίους όμως ο Μίτσελ σίγουρα επιθυμεί να έχει στην διάθεση του για το πολύ σημαντικό παιχνίδι με την Άντερλεχτ στις Βρυξέλλες, στις 2 Οκτώβρη.

Αυτός είναι πλέον και ο στόχος για τους Φουστέρ και Μπονγκ. Να είναι έτοιμοι και στην διάθεση του προπονητή τους για το ματς του "Κονστάν Βάντεν Στοκ", στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League, όπου ο Ολυμπιακός θα ψάξει ένα θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να μείνει στο παιχνίδι της πρόκρισης για την επόμενη φάση της διοργάνωσης ή έστω να πάρει "κεφάλι" στην κούρσα της 3ης θέσης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ