ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τρελό σενάριο για Ρίζεσπορ και… Φορτούνη!

ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÊÅÑÊÕÑÁ / SUPERLEAGUE (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ÊÅÑÊÕÑÁ / SUPERLEAGUE (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η τουρκική ιστοσελίδα «futbolarena.com» ανέφερε ότι η ομάδα της Ριζούντας θέλει τον Κώστα Φορτούνη του Ολυμπιακού. Τι ισχυρίζεται ο πρόεδρος της Ρίζεσπορ.

Μέχρι και πριν από μερικές ώρες γνωρίζαμε για το φιλολογικό ενδιαφέρον της Μπεσίκτας που ακόμη δεν έχει μετουσιωθεί σε επίσημη πρόταση για τον Κώστα Φορτούνη και δεν ξέρουμε κιόλας αν θα κάνει στο τέλος προσφορά η ομάδα της Πόλης.

Τώρα εμφανίστηκε άλλο ένα κλαμπ από την Τουρκία που εμφανίζεται να έχει βάλει στο σημάδι τον διεθνή επιθετικό. Ο λόγος για την Ρίζεσπορ που τη νέα σεζόν θα συμμετέχει στην 1κατηγορία της γειτονικής λίγκας!

«Η Ρίζεσπορ θέλει να αποκτήσει τον Κώστα Φορτούνη», γράφει στον τίτλο της η τουρκική ιστοσελίδα «futbolarena.com» και στο ρεπορτάζ γίνεται λόγος για διάθεση από πλευράς διοίκησης να ξοδέψει πολλά λεφτά το καλοκαίρι για να κάνει μεγάλη την Ρίζεσπορ. Το ρεπορτάζ υποστηρίζει ότι η τουρκική ομάδα ενημέρωσε τον Ολυμπιακό για το ενδιαφέρον της!

Μάλιστα, φιλοξενούνται και δηλώσεις του προέδρου Χασάν Κεμάλ Αϊντίν, ο οποίος τόνισε: «Το ποδόσφαιρο είναι διεθνές! Αν ένας παίκτης είναι καλός, είτε είναι από την Ελλάδα, είτε από την Αρμενία, δεν υπάρχει πρόβλημα να τον πάρουμε. Αρκεί να βελτιωθεί η ομάδα μας».

Ένας εκπρόσωπος όμως της Ρίζεσπορ ονόματι Χασάν Γιαβούζ έσπευσε να ρίξει τους τόνους, αναφέροντας τα εξής: «Θέλουμε να φτιάξουμε μία ομάδα που να έχει ισορροπία σε όλα της. Δεν θα κάνουμε μεταγραφές για το θεαθήναι. Πιθανολογώ ότι θα ξεκινήσουμε να παίρνουμε παίκτες - ονόματα από τη σεζόν 2019-20».

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ