"Τρελαμένος με τον Ολυμπιακό ο Βούκοβιτς"

Βούκοβιτς, (AP Photo/Darko Vojinovic)

"Τρελαμένος με τον Ολυμπιακό ο Βούκοβιτς"

Ο μάνατζερ του Γιάγκος Βούκοβιτς στην Ελλάδα, Τάσος Παπαδόπουλος, υποστήριξε στο Sport24.gr ότι η μεταγραφή του Σέρβου στον Ολυμπιακό είναι σε καλό δρόμο, πως δεν έχει επέλθει ακόμη συμφωνία και ότι ο παίκτης πιέζει να βρεθεί λύση.

Πρώτη προτεραιότητα αυτή τη στιγμή στον Ολυμπιακό η εξεύρεση λύσης στο θέμα Βούκοβιτς και η ολοκλήρωση της μεταγραφής. Οι "ερυθρόλευκοι" συνεχίζουν τις διαπραγματεύσεις με την Κόνιασπορ για να αγοράσουν τον Σέρβο στόπερ, αλλά συμφωνία ακόμη δεν έχει επέλθει.

Η υπόθεση είναι σε καλό δρόμο, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, αλλά και εκπρόσωπος του ποδοσφαιριστή στην Ελλάδα, Τάσος Παπαδόπουλος. Ο Έλληνας μάνατζερ τοποθετήθηκε στο Sport24.gr για την υπόθεση του Γιάγκος Βούκοβιτς, υποστηρίζοντας ότι ο παίκτης πιέζει να βρεθεί λύση.

Ο Παπαδόπουλος ανέφερε ότι οι συζητήσεις συνεχίζονται και ότι "ο Ολυμπιακός κάνει ό,τι μπορεί για να φέρει στην Ελλάδα ένα σπουδαίο στόπερ". Η δήλωσή του έχει ως εξής: "Είμαστε σε καλό δρόμο. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια να φέρει στην Ελλάδα ένα σπουδαίο στόπερ, τον βασικό κεντρικό αμυντικό της Εθνικής Σερβίας.

Ο παίκτης είναι τρελαμένος με τον κόσμο του Ολυμπιακού. Θέλει πολύ να παίξει για αυτούς τους οπαδούς και κάνει και ο ίδιος ό,τι περνάει από το χέρι του για να βρούμε μια συμφωνία. Ακόμη δεν έχει τελειώσει τίποτα και περιμένουμε τις εξελίξεις. Σύντομα θα ξέρουμε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Σε καλό δρόμο και του Βούκοβιτς στον Ολυμπιακό
"Τριπλάσια λεφτά για τον Βούκοβιτς στον Ολυμπιακό"
Μπουλέντ Ακίν στο Sport24.gr: "Ο Βούκοβιτς έχει την τιμή του..."
Αποκαλυπτικός ο Βούκοβιτς: "Περιμένω τη συμφωνία Ολυμπιακού - Κόνιασπορ"
Δεν εμφανίστηκε στην προπόνηση ο Βούκοβιτς

(AP Photo/Darko Vojinovic)

Follow me on twitter: Dimitris Samolis

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Σου δίνουμε τον δολοφόνο, θυμάσαι ποιο ιστορικό πρόσωπο σκότωσε;

Σπλατεριές και μαχαιρώματα που άλλαξαν τον ρου της ιστορίας.

Οι travel influencers που κάνουν τον πλανήτη να γυρίζει

Να 'ναι καλό κορίτσι και να της αρέσουν τα ταξίδια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24