ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τρεις σερί ήττες για τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα μετά από 21 χρόνια!

Τρεις σερί ήττες για τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα μετά από 21 χρόνια!

Η ήττα του Ολυμπιακού από τον ΠΑΟΚ ήταν η τρίτη συνεχόμενη των "ερυθρολεύκων" στη φετινή Super League, κάτι που είχε να συμβεί από τη σεζόν 1995-96, με θύτες τον Παναθηναϊκό, τον Απόλλωνα Αθηνών και τον ΟΦΗ. (VIDEOS)

Από τη σεζόν 1995-96 είχε να υποστεί τρεις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός, κάτι που συνέβη και πάλι μετά το 2-0 του ΠΑΟΚ επί των "ερυθρολεύκων". Η αρχή έγινε στις 19 Φεβρουαρίου στο ΟΑΚΑ, όταν η ΑΕΚ επικράτησε των πρωταθλητών με 1-0, ενώ με το ίδιο σκορ ηττήθηκαν και στις 26 του ίδιου μήνα από τον Πανιώνιο στο "Καραϊσκάκης".

Έτσι, 21 χρόνια μετά, ο Ολυμπιακός βρίσκεται και πάλι στην ίδια θέση που τον είχαν φέρει τότε ο Παναθηναϊκός, ο Απόλλων Αθηνών και ο ΟΦΗ. Συγκεκριμένα, στις 28 Απριλίου 1996, οι "πράσινοι" είχαν νικήσει 1-0 τον "αιώνιο" αντίπαλό τους στο ΟΑΚΑ, χάρη στο γκολ του Στράτου Αποστολάκη στο 10ο λεπτό.

Μία εβδομάδα αργότερα, στις 5 Μαΐου, ο Απόλλων Αθηνών έκανε την τεράστια έκπληξη μέσα στο "Καραϊσκάκης", νικώντας με 3-0 τους "ερυθρόλευκους". Το σκορ είχε ανοίξει στο 7' ο Ντέμης Νικολαΐδης, ενώ οι Μπάρνιακ (32') και Κόλα (58') ολοκλήρωσαν το θρίαμβο για την "Ελαφρά Ταξιαρχία".

Η τρίτη συνεχόμενη ήττα του Ολυμπιακού σημειώθηκε στο Ηράκλειο, στις 12 Μαΐου. Ο ΟΦΗ νίκησε 2-1, με τα γκολ των Μαχλά (16') και Κιάσσου (52'), ενώ αργά στο ματς (82') μείωσε ο Καραπιάλης για τους Πειραιώτες.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ