ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τρεις εβδομάδες έξω ο Μποτία

Τρεις εβδομάδες έξω ο Μποτία
INTIME SPORTS

Επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι για τον Ισπανό αμυντικό, ο οποίος θα χάσει το ντέρμπι της Λεωφόρου (21/11) και εκτός απροόπτου και την αποστολή στο Μόναχο (24/11).

Δυστυχώς για τον Μάρκο Σίλβα και τον Ολυμπιακό, τα μαντάτα από το ιατρικό δελτίο σχετικά με τον Μποτία δεν ήταν και τόσο καλά. Ο Ισπανός αμυντικός θα μείνει τελικά εκτός δράσης για περίπου τρεις εβδομάδες εξαιτίας της θλάσης που έπαθε στον οπίσθιο μηριαίο.

Την Πέμπτη (5/11) πάντως άρχισε κατευθείαν θεραπεία όχι για να προλάβει το ντέρμπι της Λεωφόρου (21/11), αλλά μήπως καταφέρει και μπει έστω στην αποστολή για το Μόναχο (24/11).

Από εκεί και πέρα, οι «ερυθρόλευκοι» ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το κυριακάτικο (8/11, 15.00) παιχνίδι με τον Ηρακλή στο Καραϊσκάκη. Όσοι έπαιξαν με την Ντίναμο Ζάγκρεμπ έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά, ακολουθώντας πρόγραμμα με ασκήσεις κατοχής και καλής κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκλήρωσαν με τελειώματα φάσεων και δίτερμα σε μικρό χώρο.

Στα θετικά το γεγονός ότι ο Ντομίνγκες έχει ανεβάσει για τα καλά τους ρυθμούς και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει τον Παναθηναϊκό. Οι Μανιάτης και Μπουχαλάκης συνέχισαν τα προγράμματά τους.

Την Παρασκευή (6/11, 10.30) θα συνεχιστεί η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον Ηρακλή και ο Μάρκο Σίλβα αναμένεται να προχωρήσει σε ορισμένες αλλαγές καθώς αρκετοί ποδοσφαιριστές έχουν επιβαρυνθεί (Ελαμπντελαουί, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Κασάμι, Σεμπά).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ