ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τραυματίας ο Καμπιάσο, δεν πάει Ζάγκρεμπ!

Τραυματίας ο Καμπιάσο, δεν πάει Ζάγκρεμπ!
INTIME SPORTS

Ο Εστέμπαν Καμπιάσο χτύπησε στην ποδοκνημική στην κυριακάτικη (18/10) προπόνηση και χάνει το παιχνίδι της Κροατίας. Στόχος να προλάβει το ματς του Περιστερίου, με Ατρόμητο, την επόμενη Κυριακή (25/10)

Ένα πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε με τον Εστέμπαν Καμπιάσο. Ο Αργεντινός χτύπησε στην κυριακάτικη (18/10) προπόνηση και θα χάσει το ματς στο Ζάγκρεμπ. “Τρελαμένος” ήταν ο Εστεμπάν, ο οποίος προοριζόταν για βασικός στο "Μάξιμιρ", αλλά τελικά το πρόβλημα στην ποδοκνημική θα τον αφήσει για λίγες μέρες έξω. Ο στόχος φυσικά δεν είναι άλλος από το να προλάβει το ματς στο Περιστέρι την επόμενη Κυριακή (25/10).

Προβλήματα έχουν προκύψει και με τους Φουστέρ (δέκα μέρες έξω για ένα τράβηγμα στην γάμπα) και με τον Ντουρμάζ (ένιωσε ξανά πόνο στον οπίσθιο μηριαίο που είχε πάθει τη θλάση, τονώνοντας το οίδημα), αλλά ούτως ή άλλως δεν έχουν δηλωθεί στη λίστα του Τσάμπιονς Λιγκ. Από το πρόγραμμα απουσίαζαν επίσης οι Μπουχαλάκης, Μανιάτης και Αυλωνίτης (ενοχλήσεις στους κοιλιακούς που δεν εμπνέουν ανησυχία).

Αναλυτικά η αποστολή: Μποτία, Ντα Κόστα, Ντομίνγκες, Ελαμπντελαουί, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Ερνάνι, Χουτεσιώτης, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Λάτσι, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβας, Βούρος.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ