ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τουρέ: "Μεγάλη στιγμή που επιστρέφω σε τέτοιο γήπεδο"

EUROPA LEAGUE / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Τουρέ EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάγια Τουρέ εκπροσώπησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τη Μίλαν την Πέμπτη (4/10, 19.55) και χαρακτήρισε σπουδαίο το γεγονός ότι επιστρέφει σε ένα τέτοιο γήπεδο.

Ένα από τα κεντρικά πρόσωπα στη συνέντευξη Τύπου του Ολυμπιακού, ενόψει του αγώνα με τη Μίλαν την Πέμπτη (4/10, 19.55) στο Σαν Σίρο, ήταν ο Γιάγια Τουρέ. Ο Ιβοριανός χαφ, που αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού, δήλωσε:

"Είναι πολύ μεγάλη στιγμή που επιστρέφω σε ένα τέτοιο γήπεδο. Το πιο σημαντικό είναι η ομάδα μας να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα. Η δική μας ομάδα είναι γεμάτη από νέους και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Είμαστε στην αρχή της διοργάνωσης και αυτό που θέλουμε είναι να τα πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα σε αυτή γιατί έχουμε καλούς ποδοσφαιριστές".

- Ήσουν πολύ κοντά να παίξεις σε ιταλική ομάδα, αλλά δεν έγινε. Σε πίεσε ο Μαντσίνι;

"Πραγματικά έχω πολύ καλή σχέση με τον Μαντσίνι, έχω μιλήσει πολλές φορές. Έχω σεβασμό γι' αυτόν. Πάντα μιλάμε μετά τα παιχνίδια και τα σχολιάζουμε. Πράγματι είχαμε βρεθεί κοντά να παίξουμε μαζί. Παρόλα αυτά είναι προπονητής και είναι σωστό αυτό που λέτε ότι έχουμε συχνή επικοινωνία".

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ