ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τουρέ: "Δύσκολο να αρνηθείς πρόταση από την οικογένεια σου"

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KLODIAN LATO / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάγια Τουρέ μίλησε στο επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού για την επιστροφή του στους ερυθρόλευκους χαρακτηρίζοντας την ως ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και επίσημα ο Γιάγια Τουρέ μετά από δώδεκα χρόνια. Ο 35χρονος μέσος στις πρώτες του δηλώσεις στο επίσημο κανάλι του Ολυμπιακού μίλησε για την επιστροφή του στους ερυθρόλευκους χαρακτηρίζοντας την ως ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Γιάγια Τουρέ στο Olympiacos TV:

Καλώς ήρθες πίσω στον Πειραιά, καλώς ήρθες στην οικογένεια του Ολυμπιακού! Ποιες είναι οι πρώτες σκέψεις, τα πρώτα συναισθήματα, μετά την επιστροφή σου εδώ;

"Είμαι πολύ ευτυχισμένος. Πραγματικά χαρούμενος. Είναι δύσκολο να αρνηθείς μια πρόταση, όταν αυτή έρχεται από την οικογένειά σου. Πέρασαν πολύ γρήγορα τα χρόνια. Ήμουν ξανά εδώ στο παρελθόν και παρά τις προτάσεις που είχα, ήθελα πολύ να γυρίσω εδώ. Ο κ. Μαρινάκης έκανε τα πάντα για να διευκολύνει την επιστροφή μου".

Ποιο είναι το μήνυμα που στέλνεις στους φίλους του Ολυμπιακού οι οποίοι ανυπομονούν να σε δουν στο Καραϊσκάκη;

"Ανυπομονώ να αγωνιστώ με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Έχω τρομερή διάθεση να παίξω και οφείλω να πω ότι βλέπω τον εαυτό μου να αγωνίζεται για καιρό ακόμα. Δεν φανταζόμουν ότι θα γινόταν πράξη η επιστροφή μου, όταν το σκεφτόμουν και είναι κάτι που πραγματοποιήθηκε και με χαροποιεί.

Είναι πάρα πολύ ιδιαίτερο για μένα. Εδώ νιώθω πραγματικά σαν να είμαι σπίτι μου, στην οικογένειά μου. Οι οπαδοί είναι πάρα πολύ σημαντικοί για μένα και πάντοτε, οπουδήποτε κι να τους συναντούσα, για παράδειγμα σε αεροδρόμιο ή κάτι αντίστοιχα, μου έλεγαν πόσο θέλουν να γυρίσω μια μέρα στον Ολυμπιακό! Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ