ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τοροσίδης: "Να περάσουμε την Πλζεν και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα"

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Τοροσίδης μίλησε στο Olympiacos TV και έθεσε ως στόχο την πρόκριση επί της Βικτόρια Πλζεν, αλλά και την κατάκτηση του πρωταθλήματος Ελλάδας. (VIDEO)

O Ολυμπιακός συνεχίζει την προετοιμασία του στην Πολωνία, με τον Βασίλη Τοροσίδη να μιλάει στην κάμερα του Olympiacos TV και να θέτει τους στόχους της νέας σεζόν. Ο αρχηγός των "ερυθρολεύκων" τόνισε πως η πρόκριση επί της Βικτόρια Πλζεν είναι σημαντική προκειμένου να εξασφαλιστεί -έστω- η παρουσία στους ομίλους του Europa League, ενώ ξεκαθάρισε πως οι Πειραιώτες πρέπει να επιστρέψουν στην κορυφή του πρωταθλήματος.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ:

Βρισκόμαστε έναν μηνά μακριά από τους αγώνες με την Πλζεν. Πώς περιμένετε αυτά τα δύο παιχνίδια;

"Έχουμε δύο πολύ κρίσιμα παιχνίδια για την πορεία της ομάδας. Είμαστε ένα μήνα πριν, αλλά πρέπει να προετοιμαστούμε από τώρα γιατί είναι ίσως τα δύο πιο κρίσιμα ματς για τη συνέχεια της ομάδας. Πρέπει να περάσουμε τον πρώτο προκριματικό για να εξασφαλίσουμε την παρουσία μας στο Europa League. Στη συνέχεια πρέπει να παλέψουμε για τους ομίλους του Champions League. Θα είναι δύσκολες οι κληρώσεις αλλά είμαστε μία έτοιμη ομάδα από πέρσι. Με τις λίγες προσθήκες που έγιναν θα είμαστε ακόμα καλύτεροι για να ανταπεξέλθουμε σε αυτά τα παιχνίδια".

Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις από το ξεκίνημα προετοιμασίας και τι είναι αυτό που σας ζητάει ο προπονητής;

"Είναι μία προετοιμασία για εμάς που είμαστε μεγαλύτεροι, λίγο πολύ γνωστή. Το πρώτο που μας ζητάει είναι να παίζουμε ποδόσφαιρο με κατοχή. Αυτό μας ζητούσε από πέρσι από την ημέρα που ήρθα εγώ στην ομάδα. Είμαστε σε ένα καλό επίπεδο, αλλά έχουμε μπροστά μας μέρες για να δουλέψουμε για να είμαστε στα δύο πρώτα παιχνίδια".

Ποιες οι διαφορές σε σχέση με την πρώτη σου θητεία στον Ολυμπιακό, έχοντας πλέον και την προϋπηρεσία στην Ιταλία;

"Υπάρχουν διάφορες παραστάσεις στην καριέρα μου από το ιταλικό ποδόσφαιρο. Έχω αποκτήσει εμπειρία και αυτό που θέλω είναι να βοηθάω την ομάδα και μέσα και έξω από τον αγωνιστικό χώρο. Στόχος είναι να πάει ο Ολυμπιακός όσο καλύτερα γίνεται και αυτό που πρέπει να κάνουμε φέτος είναι να κερδίσουμε το πρωτάθλημα".

Πόσο σε βοήθησε η θητεία σου στην Ιταλία και τι θέλεις να περάσεις στα νέα παιδιά;

"Με βοήθησε πολύ η θητεία μου και στη Ρόμα και στην Μπολόνια. Γενικά το ιταλικό είναι ένα πάρα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα και κάθε αγωνιστική είσαι αναγκασμένος να παίζεις ένα ντέρμπι. Πιστεύω αυτά που απέκτησα πρώτα ως άνθρωπος και μετά ως ποδοσφαιριστής να μπορέσω να τα περάσω στα νέα παιδιά για να καταφέρουν να έχουν παρόμοιες εμπειρίες στο μέλλον".

Ένα σχόλιο για τους νέους παίκτες που έχουν έρθει στον Ολυμπιακό;

"Το καλό είναι ότι έχουν έρθει καλοί χαρακτήρες και είναι αυτό που έλεγα από πέρσι. Το καλό είναι ότι είναι και καλοί παίκτες. Θέλουμε να μας βοηθήσουν και μέσα στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο για να πάει η ομάδα καλύτερα από πέρσι".

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ολυμπιακός: Χαμόγελα, πανηγυρισμοί και σκληρή δουλειά
Ολυμπιακός: Πάνω από 200 παιδιά στο Camp των "ερυθρόλευκων"
Ολυμπιακός: Ο Σα εντυπωσίασε με την τίγρη στην πλάτη
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ