ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τοροσίδης: "Είμαστε η καλύτερη ομάδα, το βλέπουν όλοι"

AC Milan's Hakan Calhanoglu, right, and Olympiakos' Vasilis Torosidis fight for the ball during the Europa League, Group F soccer match between AC Milan and Olympiacos, at the Milan San Siro Stadium, Italy, Thursday, Oct. 4, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan's Hakan Calhanoglu, right, and Olympiakos' Vasilis Torosidis fight for the ball during the Europa League, Group F soccer match between AC Milan and Olympiacos, at the Milan San Siro Stadium, Italy, Thursday, Oct. 4, 2018. (AP Photo/Antonio Calanni) AP

Ο Βασίλης Τοροσίδης υποστήριξε ότι ο Ολυμπιακός διαθέτει την καλύτερη ομάδα, πως θα συνεχίσει τη μάχη για το πρωτάθλημα έως το τέλος και πως του αρέσει να παίζει ακόμη και στην επίθεση!

Ο πολύπειρος Βασίλης Τοροσίδης που μπήκε να παίξει στην επίθεση και τελικά κέρδισε το χρυσό πέναλτι που αξιοποίησε ο Κώστας Φορτούνης περιχαρής έπειτα από το σφύριγμα της λήξης δήλωσε:

"Ήταν πολύ μεγάλη πρόκριση απέναντι σε μία πολύ μεγάλη ομάδα. Δίκαια κερδίσαμε, ήμασταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα, απέναντι σε μία πολύ μεγάλη ομάδα". Για τη δική του παρουσία και τη συνέχεια πρόσθεσε:

"Το δουλέψαμε στην τελευταία προπόνηση και είπαμε αν χρειαστεί να παίξω στην επίθεση. Δεν έχω πρόβλημα, μου αρέσει κιόλας. Ξεκίνησα επίθεση, γύρισα πιο πίσω, έπαιξα σε τρεις θέσεις. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Είμαι χαρούμενος να βοηθάω την ομάδα σε όποια θέση και να είμαι.

Η βαθμολογία μας αδικεί. Παίζουμε την καλύτερη μπάλα. Μας λείπει το γκολ, σήμερα βάλαμε τρία στη Μίλαν. Ίσως είναι και ψυχολογικό το θέμα, δεν ξέρω. Στη συνέχεια πρέπει να κάνουμε τρεις νίκες από εδώ και πέρα και να συνεχίσουμε να διεκδικούμε το πρωτάθλημα μέχρι το τέλος. Επαγγελματίες είμαστε, να ηρεμήσουμε και να ετοιμαστούμε για να κερδίσουμε και την Κυριακή!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ