ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Τόλι: "Γνωρίζουμε τι σημαίνει Ολυμπιακός"

Τόλι: "Γνωρίζουμε τι σημαίνει Ολυμπιακός"
Ολυμπιακός, Νέοι ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο παίκτης της ομάδας Νέων του Ολυμπιακού, Αρντίτ Τόλι, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3, για την πρώτη νίκη των "ερυθρόλευκων" στο Champions League, επί της Μπάγερν Μονάχου. (AUDIO).

Με το... δεξί εκκίνησε στο Champions League η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, επικρατώντας με 1-0 της Μπάγερν Μονάχου. Ο κεντρικός αμυντικός των Πειραιωτών, Αρντίτ Τόλι, μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και ανέφερε πως αυτή η νίκη δίνει έξτρα κίνητρο για περισσότερο πάθος στην πορεία.

Για την πρώτη νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ Νέων: «Είχαμε διαβάσει πολύ καλά την Μπάγερν, προσπαθήσαμε να εφαρμόσουμε στο γήπεδο αυτά που ξέραμε. Γνωρίσαμε ότι τα πάντα θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Η νίκη μας δίνει έξτρα κίνητρο για να βλέπουμε τα επόμενα ματς με περισσότερο πάθος. Από εδώ και πέρα όμως χαμηλά το κεφάλι, βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Για τη φάση του πέναλτι, που έκρινε το ματς: «Είχα εμπιστοσύνη στον συμπαίκτη μου, ήξερα ότι θα σκοράρει».

Για την πορεία του Ολυμπιακού: «Είμαστε πολλά χρόνια στην ομάδα. Γνωρίζουμε τι σημαίνει Ολυμπιακός, να παθιάζεσαι για την ομάδα και δεν αφήνουμε καμία φάση χαμένη».

Για την αγωνιστική βελτίωση των «ερυθρόλευκων': «Είναι η δουλειά των προπονητών που παίζει σημαντικό ρόλο. Δίνουν βάσεις στην προπόνησή μας, είναι πάντα όλοι δίπλα μας και αυτό το δείχνουν συνέχεια. Κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι ξεχωριστά και στο Τσάμπιονς Λιγκ γνωρίζουμε τις δυνατότητες της ομάδας».

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ