ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το video της θερμής αγκαλιάς του Μαρινάκη στον Μαρτίνς

Το video της θερμής αγκαλιάς του Μαρινάκη στον Μαρτίνς

Η αγκαλιά του Βαγγέλη Μαρινάκη στον Πέδρο Μαρτίνς μετά τον θρίαμβο του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ ήταν από τις πιο δυνατές στιγμές του ντέρμπι και οι κάμερες ήταν εκεί να την καταγράψουν (VIDEO).

Στο πρώτο 45λεπτο ο Ολυμπιακός ήταν σκιά του εαυτού του, έχανε με 1-0 από την ΑΕΚ έχοντας παράξει ελάχιστες φάσεις, μεγάλη μερίδα του κόσμου στις εξέδρες εξέφρασε τη δυσφορία του με αποδοκιμασίες ενώ και ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατέβηκε στα αποδυτήρια εκνευρισμένος από την κάκιστη εικόνα.

Μία ώρα όμως μετά, όλα ήταν διαφορετικά. Οι Πειραιώτες έκαναν τη μεγάλη ανατροπή πετυχαίνοντας τέσσερα γκολ, το γήπεδο είχε "πάρει φωτιά" από τον ενθουσιασμό του κόσμου για την πρώτη νίκη σε ντέρμπι μετά από δύο χρόνια και ο διοικητικός ηγέτης κατέβαινε στα αποδυτήρια αυτή τη φορά από χαρά για να δώσει συγχαρητήρια.

Εκείνος μάλιστα που κέρδισε την αγκαλιά του λίγο μετά το τελευταίο σφύριγμα ήταν ο Πέδρο Μαρτίνς, με τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού να αγκαλιάζει τον Πορτογάλο τεχνικό ως δείγμα της εκτίμησης προς τη δουλειά του και τις κάμερες να καταγράφουν το "δυνατό" στιγμιότυπο.

Στον ίδιο διάδρομο, πίσω από τους δύο άνδρες, βρισκόταν ο γιος του Βαγγέλη Μαρινάκη, Μιλτιάδης, καθώς επίσης η γενική διευθύντρια των Πειραιωτών, Λίνα Σουλούκου, και η διερμηνέας της ομάδας Μαρίνα Τσαλή, ενώ λίγα μέτρα πιο πέρα βρισκόταν ο επί σειρά ετών γενικός αρχηγός στον Ολυμπιακό και νυν διοικητικός παράγοντας της Νότιγχαμ Φόρεστ, Κούλης Δουρέκας.

Ο επίσημος Ολυμπιακός ανέβασε μάλιστα το σχετικό video μέσω των λογαριασμών του στα social media, κάνοντας το εξής σχόλιο: "Συνεχίζουμε, ενωμένοι, δυνατά!"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ