ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το τρολάρισμα από τον Μπέντο και τα ερυθρόλευκα τραγούδια στην Άγκυρα!

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÌÁÍËÉÓÐÏÑ - ÏÓÖÐ / EUROPA LEAGUE / OSMANLISPOR - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÌÁÍËÉÓÐÏÑ - ÏÓÖÐ / EUROPA LEAGUE / OSMANLISPOR - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Χαμός στα αποδυτήρια του "Osmanli Stadyumu" μετά την παλικαρίσια πρόκριση επί τουρκικού εδάφους, με τον Πάουλο Μπέντο πάντως να μιλάει για τον... Πανιώνιο. Το Sport24.gr έχει το ρεπορτάζ.

Ήταν ένα ξέσπασμα οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί των “ερυθρολεύκων” σε κάθε γκολ στην Άγκυρα; Ναι, μπορούμε να το πούμε κι έτσι. Τους βγήκε από μέσα τους η πίεση που υπήρχε όλες τις προηγούμενες μέρες. Από το 0-0 με την Οσμάνλισπορ επικρατούσε ένα... μυστήριο κλίμα στο Ρέντη, ήρθε και η ήττα από την ΑΕΚ και έγινε αυτομάτως “ματς της χρονιάς” η ρεβάνς της Τουρκίας.

Ο Πάουλο Μπέντο από την Τρίτη (21/2) είχε ξεκινήσει την επιχείρηση “ηρεμία στα αποδυτήρια”! Ο ίδιος ήταν αρκετά ήρεμος μετά το ματς με την ΑΕΚ και κατάφερε να μεταφέρει αυτό το στοιχείο και στους ποδοσφαιριστές του. Φυσικά έπαιξε ρόλο και η παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη στο Ρέντη.

Πάμε όμως στα “φρέσκα κουλούρια”. Ξέσπασμα λοιπόν για τους Πειραιώτες. Δεν αναφερόμαστε στα τρία γκολ, αλλά στο πώς τα πανηγύρισαν. Όλοι μαζί έτρεχαν στον πάγκο και ο ένας αγκάλιαζε τον άλλον! Το έχετε ξαναδεί αυτό; Προφανώς και είχαν τη σημασία τους οι συγκεκριμένοι τρόποι πανηγυρισμών.

ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΑΚΤΣΑΪ, ΤΡΟΛΙΑ ΑΠΟ ΜΠΕΝΤΟ

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÌÁÍËÉÓÐÏÑ - ÏÓÖÐ / EUROPA LEAGUE / OSMANLISPOR - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÌÁÍËÉÓÐÏÑ - ÏÓÖÐ / EUROPA LEAGUE / OSMANLISPOR - OLYMPIAKOS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Την ίδια στιγμή στο κέντρο του γηπέδου ένα κουβάρι οι παίκτες έκαναν σαν μικρά παιδιά. Από κοντά και ο Φρανσουά Μοντέστο με τον Κούλη Δουρέκα. Στα αποδυτήρια το ίδιο. Μουσικές και τραγούδια είχε το... μενού.

Υπήρχε όμως και ένας... τρελός στην παρέα. Ποιος ήταν αυτός; Ο Πάουλο Μπέντο. Ήρεμος ήταν πριν από το ματς, πολύ ήρεμος και μετά. Ναι μεν “μέθυσε” στα γκολ, ναι μεν μπήκε στα αποδυτήρια και άρχισε να αγκαλιάζει έναν-έναν τους παίκτες, αλλά στο τέλος τους... τρόλαρε! “Παιδιά, έχουμε τον Πανιώνιο την Κυριακή. Αρκετά πανηγυρίσαμε”, τους είπε σε... ελεύθερη μετάφραση.

Ήθελε αμέσως να προσγειώσει τους πάντες στην πραγματικότητα της... Σούπερ Λίγκας. Για τον Μπέντο το ματς με τον Πανιώνιο είναι ένα “ντέρμπι”. Παίζει ο πρώτος με τον δεύτερο και έχει τους λόγους του ο 47χρονος τεχνικός που αμέσως έθεσε τον επόμενο στόχο πριν καλά-καλά σταματήσουν τα τραγούδια στα ερυθρόλευκα αποδυτήρια.

ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΠΕΙΡΑΙΩΤΕΣ

Κατά την επιστροφή της ομάδας από την Τουρκία μπορούσε να διακρίνει κανείς την ανακούφιση στα πρόσωπα των ποδοσφαιριστών. Κατάλαβαν ότι έφεραν εις πέρας μία αποστολή, που σήμαινε πολλά για τον φετινό Ολυμπιακό. Ήξεραν ότι με τέτοια πρόκριση, θα άλλαζε το κλίμα για τα καλά.

Την ίδια στιγμή κανένας από τους παίκτες δεν μπήκε στη διαδικασία να επιλέξει αντίπαλο για τους “16” του Europa League. Όλοι τους λες και είχαν βάλει την ίδια κασέτα έλεγαν “πρώτα ο Πανιώνιος”. Προφανώς, ήταν “δασκαλεμένοι” από τον Μπέντο. Ένας Μπέντο που και εκείνος έδωσε τις δικές του απαντήσεις.

Σε ποιους; Στον κόσμο, σε εμάς τους δημοσιογράφους που τον έχουμε ξεσκίσει στην κριτική, στους... Τσόρι, Καμπιάσο και Μάριν που έχει μονίμως εκτός αποστολής. Πάντως, δεν έβγαζε χθες το βράδυ (23/2) μία εικόνα στο αεροδρόμιο της Άγκυρας σαν να έλεγε “παιδιά, γράψτε και πείτε ό,τι θέλετε, εγώ σας... αποστόμωσα”.

Καθόταν με τους συνεργάτες του και μιλούσε για τον... Πανιώνιο. Μιλάμε για ΤΟ τρολάρισμα! Ή μάλλον δεν είναι τρολάρισμα. Αυτός είναι ο χαρακτήρας του Πορτογάλου, ενός προπονητή που ακόμα και στα κακά διαστήματα που είχε με τον Ολυμπιακό, ήταν σίγουρος για ανατροπή κλίματος στα ματς που ακολουθούσαν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Θρυλική παρέλαση στην Άγκυρα, 3-0 ο Ολυμπιακός την Οσμάνλισπορ
H κριτική των παικτών του Ολυμπιακού
Ανσαριφάρντ: "Ήμουν έτοιμος εδώ και καιρό"
Θεοδωρίδης: "Αφιερώνω την πρόκριση στους φίλους του Παναθηναϊκού, του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ"
Ο θρίαμβος του Ολυμπιακού στην Άγκυρα απ' τον Sport24 Radio 103,3
Μπέντο: "Δεν γίνεται να ασχολούμαι με την κριτική"
Με το κούτελο καθαρό...
Ελιουνούσι: "Σεβόμαστε τους οπαδούς και τους εαυτούς μας"
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ