ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το τραπέζι του Μαρτίνς στους παίκτες του Ολυμπιακού

EUROPA LEAGUE / ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
EUROPA LEAGUE / ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΙΣΠΑΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με πρωτοβουλία του Πέδρο Μαρτίνς, το ποδοσφαιρικό τμήμα του Ολυμπιακού, δίχως την παρουσία της διοίκησης, γευμάτισε το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης (24/4) σε γνωστό μαγαζί στο Μικρολίμανο.

Μία μέρα προτού ολοκληρωθούν οι προπονήσεις του Ολυμπιακού λόγω των ημερών του Πάσχα, κατόπιν πρωτοβουλίας του Πέδρο Μαρτίνς, το ποδοσφαιρικό τμήμα γευμάτισε το μεσημέρι της Μεγάλης Τετάρτης (24/4) σε γνωστό μαγαζί στο Μικρολίμανο. Το παρών δεν έδωσε μέλος της διοίκησης, παρά μόνο το προπονητικό τιμ, οι παίκτες, οι φροντιστές, οι γυμναστές και το ιατρικό επιτελείο.

Ήταν μια ακόμη κίνηση που δείχνει τις πολύ καλές σχέσεις που διατηρεί με τους ποδοσφαιριστές του ο Μαρτίνς, ο οποίος για να τους επιβραβεύσει, τους έδωσε μια μέρα άδεια επιπλέον. Υπενθυμίζεται ότι οι "ερυθρόλευκοι" θα επιστρέψουν στο γήπεδο την Τρίτη του Πάσχα και θα ξεκινήσουν προετοιμασία για το τελευταίο ματς της σεζόν, με την ΑΕΛ στη Λάρισα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η καμηλοπάρδαλη που κατατρόμαξε τον Χασάν
Record: "Στο στόχαστρο του Ολυμπιακού ο Μαραφόνα"
Καρβάλιο: Ο στόχος του Ολυμπιακού οργίασε στην Αγγλία
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ