ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το σχόλιο του Τσακαλώτου: "Δεν ήταν στη μοίρα μου..."

Το σχόλιο του Τσακαλώτου: "Δεν ήταν στη μοίρα μου..."
EUROKINISSI

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος σχολίασε με χιούμορ την αλλαγή του χώρου της ομιλίας του στον Πειραιά υπό τον φόβο των επεισοδίων από φιλάθλους του Ολυμπιακού.

Με χιούμορ αντιμετώπισε την αλλαγή χώρου της εκδήλωσης της Νομαρχιακής Επιτροπής Πειραιά, λόγω του φόβου επεισοδίων, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Η ομιλία του θα γινόταν αρχικά στον πολυχώρο "Κremlino", ωστόσο οι πληροφορίες για συγκέντρωση φίλων του Ολυμπιακού για να διαμαρτυρηθούν, οδήγησε σε μετακίνησή του στο ξενοδοχείο "Theoxeneia" του Πειραιά.

Μάλιστα, υπήρξε και μικρή καθυστέρηση στην έναρξη της εκδήλωσης, αφού σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια μεταξύ φιλάθλων των "ερυθρολεύκων" και αστυνομικών στους δρόμους της πόλης.

Ως αποτέλεσμα, ο Υπουργός Οικονομικών κατέφθασε στο ξενοδοχείο συνοδεία περιπολικών και μεγάλων δυνάμεων της αστυνομίας.

Στην ομιλία του, αρχικά ευχαρίστησε τα μέλη της οργανωτικής επιτροπής για την εκδήλωση, αναγνωρίζοντας πως ήταν μία δύσκολη μέρα.

"Να σας πω πως έχω μόνο μία στενοχώρια. Ότι δεν είναι στη μοίρα μου να πάω ποτέ στο Κρεμλίνο", ανέφερε συνεχίζοντας ο υπουργός, αστειευόμενος με το όνομα του μαγαζιού στο οποίο αρχικά είχε προγραμματιστεί η εκδήλωση.

"Ως μέλος του ΚΚΕ Εσωτερικού δεν με είχανε καλέσει ποτέ, σήμερα προσπάθησα να πάω στο Κρεμλίνο, φαίνεται πως θα γεράσω και δεν θα το καταφέρω", κατέληξε.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ