ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το Sport24.gr στο Μολινό για τη μεγάλη μάχη του Ολυμπιακού

CHAMPIONS LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÌÐÁÓÁÊÓÅ×ÉÑ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÌÐÁÓÁÊÓÅ×ÉÑ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το Sport24.gr θα βρίσκεται στο Μολινό για τη μεγάλη μάχη του Ολυμπιακού με τη Γουλβς στο δρόμο για το Final-8 του Europa League, ενώ πριν και μετά τον αγώνα θα υπάρχει εκπομπή με αναλυτικό ρεπορτάζ και σχόλιο.

Η μεγάλη ώρα κοντοζυγώνει και ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για ένα ακόμη ραντεβού με την ευρωπαϊκή ιστορία του. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς αντιμετωπίζει στο Μολινό τη Γουλβς στη ρεβάνς του 1-1 του πρώτου αγώνα στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και θα προσπαθήσει να πάρει την πρόκριση στο Final-8 του Europa League που θα γίνει επί γερμανικού εδάφους. Αν περάσει, θα παίξει με το νικητή του ζευγαριού Σεβίλλη-Ρόμα.

Το Sport24.gr θα βρίσκεται στο Γουλβερχάμπτον με τον Διονύση Βερβελέ, ο οποίος θα μεταφέρει κλίμα και ρεπορτάζ ενόψει της μάχης των Πειραιωτών με το συγκρότημα του Νούνο Εσπίριτο Σάντο. Μια πλήρης κάλυψη της ερυθρόλευκης μάχης με τους Άγγλους, ενώ το... μενού περιλαμβάνει ακόμα περισσότερα.

Πριν τον αγώνα και μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή Μαρτσίνιακ, θα υπάρχει εκπομπή με τον διευθυντή του σάιτ, Παντελή Βλαχόπουλο, με πλήρες ρεπορτάζ και σχόλια για το παιχνίδι.

Μείνετε στο Sport24.gr και ενημερωθείτε για όλα όσα θα συμβούν πριν, κατά την διάρκεια και μετά το τέλος της μάχης του Ολυμπιακού, όπου η ελπίδα όλων είναι τον βρει με το εισιτήριο της πρόκρισης στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ