ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το πρωί της Πέμπτης τα τελευταία εισιτήρια για Άντερλεχτ

Το πρωί της Πέμπτης τα τελευταία εισιτήρια για Άντερλεχτ
INTIME SPORTS

Ελάχιστα εισιτήρια των 70 ευρώ και κάποια στις θέσεις VIP, έπειτα από επιστροφές χορηγών, έχουν απομείνει για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στην Άντερλεχτ το βράδυ της Πέμπτης (25/2, 22:05) στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Sold out θα είναι το παιχνίδι της Πέμπτης (25/2, 22:05) ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Άντερλεχτ, για την φάση των "32" του Europa League.

Οι Πειραιώτες θα προσπαθήσουν να ανατρέψουν το εις βάρος τους 1-0 από την πρώτη αναμέτρηση στο "Constant Vanden Stock" και να βρεθούν στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Σε αυτό το εγχείρημα θα έχουν 33000 οπαδούς της ομάδας στο πλευρό τους, καθώς οι φίλοι του Ολυμπιακού θα δώσουν μαζικά το παρών στις εξέδρες του "Γεώργιος Καραϊσκάκης".

Το πρωί της Πέμπτης, ανήμερα του αγώνα, θα τεθούν στην διάθεση του κοινού τα περίπου 200 εισιτήρια των 70 ευρώ που έχουν απομείνει (Θύρα 30), όπως και ελάχιστα στον χώρο των VIP, έπειτα από επιστροφές των χορηγών της UEFA. Όσοι λοιπόν θέλουν να παρακολουθήσουν από κοντά την προσπάθεια του Ολυμπιακού, θα έχουν ευκαιρία αν σπεύσουν, να εξασφαλίσουν ένα εισιτήριο για το ματς.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι ομάδα και κόσμος θα δώσουν από κοινού την μάχη για την ανατροπή των δεδομένων και την εξασφάλιση της πρόκρισης στους "16" του Europa League. Το "Γεώργιος Καραϊσκάκης" θα είναι κατάμεστο το βράδυ της Πέμπτης, όπως συνήθως συμβαίνει στις ευρωπαϊκές μάχες του Ολυμπιακού τα τελευταία χρόνια.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ