Το ποστάρισμα του Νικολάου για το πρώτο του γκολ αφιερώθηκε στον Ρέτσο

Η μοίρα ήθελε το πρώτο γκολ στην επαγγελματική καριέρα του Δημήτρη Νικολάου να έρθει δίπλα στον "αδελφό" του, τον Παναγιώτη Ρέτσο. Δείτε τι έγραψε στο Instagram ο νεαρός αλλά και ο συμπαίκτης του.

Είναι πολύ καλοί φίλοι όλα αυτά τα χρόνια στην Ακαδημία του Ολυμπιακού. Μπορείς να τους χαρακτηρίσεις και ως "αδέλφια". Γι' αυτό και η μοίρα έπαιξε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι στον Δημήτρη Νικολάου. Στο πρώτο του επαγγελματικό γκολ, αυτός που έτρεξε να τον αγκαλιάσει ήταν ο κολλητός του, που έπαιζε δίπλα του σε όλο το χθεσινό (02/02) παιχνίδι με τον Άρη.

Γι' αυτό και το μήνυμα του Νικολάου στο Instagram για την σημαντική του αυτή τη στιγμή, ουσιαστικά αφιερώθηκε στον Ρέτσο. Φωτογραφία από τον κοινό τους πανηγυρισμό και σχόλιο "Πάντα μαζί!". Δείτε το ποστάρισμα του νεαρού:

 

Αντίστοιχα, ο Παναγιώτης Ρέτσος ανέβασε στον δικό του λογαριασμό στο Instagram στιγμιότυπο από τον πανηγυρισμό και τα είπε όλε με μία λέξη: "Αδερφός!".

Brother!⚪ #wekeepgoing

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Panos Retsos (@panosretsos) στις

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Η Emilia Clarke μιλά για τη μοίρα της Daenerys Targaryen

Και τώρα η σκοπιά της τελείωσε. Όλα όσα είπε η ηθοποιός για τη στροφή της Daenerys, λίγο πριν κλείσει αυτό το κεφάλαιο της καριέρας της.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ