ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το post του Ποντένσε για την επέκταση του συμβολαίου του

CHAMPIONS LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÔÏÔÅÍÁÌ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / ÏÓÖÐ - ÔÏÔÅÍÁÌ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ντανιέλ Ποντένσε που επέκτεινε το συμβόλαιό του στον Ολυμπιακό μέχρι το 2023, έκανε post στο instagram για την εξέλιξη αυτή εκφράζοντας τη χαρά του που παραμένει μέλος "αυτής της μεγάλης ομάδας".

Σημαντική είδηση προέκυψε την Πέμπτη (17/10) στον Ολυμπιακό, αφού ο Ντανιέλ Ποντένσε επέκτεινε κατά ένα χρόνο το συμβόλαιό του, μέχρι το 2023, με αύξηση των αποδοχών του. Οι "ερυθρόλευκοι" έκαναν λόγο για παίκτη που είναι "αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας", ενώ ο ίδιος στη δήλωση που έκανε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, ανέφερε ότι "σκοπεύω να μείνω εδώ για πολύ καιρό ακόμη".

Λίγες ώρες μετά ο 23χρονος Πορτογάλος έκανε post στο instagram μετά το νέο συμβόλαιο, ανέβασε φωτογραφία του με τα "ερυθρόλευκα" και έγραψε: "Είναι ευχαρίστηση να βρίσκομαι στον Ολυμπιακό. Και είμαι πολύ χαρούμενος να αποτελώ μέλος αυτής της μεγάλης ομάδας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια".

Το Sport24.gr σας ανέλυσε το πρωί της Πέμπτης (17/10) τι ισχύει με την περίπτωση του Ποντένσε. Το γεγονός ότι επέκτεινε το συμβόλαιό του, πάντως, δεν σημαίνει κιόλας ότι αποκλείονται οι πιθανότητες να πουληθεί. Με αυτήν την κίνηση η πειραϊκή ΠΑΕ έδεσε άπλά ακόμη περισσότερο ένα από τα πιο ακριβά περιουσιακά της στοιχεία, του πρόσφερε μεγαλύτερο συμβόλαιο και όλοι είναι ευχαριστημένοι. Είναι άλλο αν προσεχώς σκάσει μια... γενναία πρόταση για τον ακραίο επιθετικό που μέσω του Ολυμπιακού κλήθηκε στην εθνική Πορτογαλίας αναμένοντας το ντεμπούτο του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ολυμπιακός: Ο Ποντένσε δεν γίνεται να μην πωληθεί
Ολυμπιακός: Επέκταση συμβολαίου σε Ποντένσε
Ολυμπιακός: Ο Τσιμίκας δεν παίζει με ΟΦΗ λόγω Εθνικής
TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ