ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το πλάνο του Βούζα για την Μπεσίκτας!

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÌÐÅÓÉÊÔÁÓ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - BESIKTAS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÏÓÖÐ - ÌÐÅÓÉÊÔÁÓ / EUROPA LEAGUE / OLYMPIAKOS - BESIKTAS (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Βασίλης Βούζας, φαίνεται ότι καταλήγει στον Παναγιώτη Ρέτσο αντί του Μανουέλ Ντα Κόστα για το κέντρο της άμυνας. Περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει η ενδεκάδα του 1-1 του Καραϊσκάκη.

Με τον Σεμπά πάει στην Τουρκία ο Ολυμπιακός, αλλά αυτό δεν σημαίνει κιόλας ότι θα πάρει και φανέλα βασικού στο παιχνίδι με την Μπεσίκτας στην Κωνσταντινούπολη (16/3, 20.00). Ο Βραζιλιάνος δεν είναι 100% καλά, αλλά το βασικό είναι ότι “έσπασε τα κοντέρ” και φώναξε “παρών” για να δώσει βοήθειες έστω από τον πάγκο.

Ο Βασίλης Βούζας δεν ήταν τόσο ξεκάθαρος στα πλάνα του στην προπόνηση της Τρίτης (14/3), αλλά η γενικότερη αίσθηση που επικρατούσε ήταν ότι δεν θα αλλάξει και πολλά πράγματα σε σχέση με το 1-1 του Φαλήρου. Για την ακρίβεια δεν φαίνεται να αλλάζει απολύτως τίποτα! Το πιθανότερο είναι να δούμε την ενδεκάδα του Καραϊσκάκη.

Δηλαδή να κατεβάσει έναν Ολυμπιακό με Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία, Ρέτσο, Σισοκό, Ρομαό, Καμπιάσο, Φορτούνη, Ελιουνούσι, Μανθάτη και Ανσαριφάρντ.

Η παρουσία του Μανουέλ Ντα Κόστα κόντρα στον Ατρόμητο είχε ως αποτέλεσμα να “πονοκεφαλιάσει” ευχάριστα τον Βούζα, όμως, το επικρατέστερο σενάριο είναι ο Μαροκινός να κάτσει στον πάγκο και να ξεκινήσει ο Ρέτσος.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ