ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το πλάνο "απόδρασης" του Ολυμπιακού από την Σεβίλλη

SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÏÓÖÐ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: KOSTAS VILLA / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Σοβαρές πιθανότητες για να ξεκινήσει ο Φορτούνης σε ρόλο… Γκερέρο. Ο Μπουχαλάκης που προσπαθεί να μπει σφήνα και η αλλαγή στο δεξί άκρο της άμυνας στο παιχνίδι με την Μπέτις στην Ισπανία (29/11, 19.55).

Ολοκληρώθηκε το βράδυ της Τετάρτης (28/11) η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση με την Μπέτις στην Σεβίλλη (29/11, 19.55) και ο Πέδρο Μαρτίνς σαν να δείχνει μία προτίμηση στον Κώστα Φορτούνη για την κορυφή της επίθεσης και όχι στον Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο, για τον οποίο υπάρχουν κάποιες αμφιβολίες αν βρίσκεται στον επιθυμητό βαθμό ετοιμότητας για να πάρει φανέλα βασικού σε ένα τόσο απαιτητικό παιχνίδι.

Οπότε, ο Φορτούνης δεν αποκλείεται να παίξει τον ρόλο του κυνηγού στο ματς της Ισπανίας και να έχει από πίσω του ως «βοηθό» τον Μπίμπαρς Νάτχο.

Ο Μαρτίνς σε γενικές γραμμές αναμένεται να πάει με την γνωστή τετράδα στην άμυνα και συγκριτικά με την ομάδα που είχε παρατάξει κόντρα στον Ατρόμητο, θα έχει μία αλλαγή. Ο Ομάρ δηλαδή θα περάσει αντί του Τοροσίδη και οι υπόλοιποι τρεις θα είναι ίδιοι. Δηλαδή ο Βούκοβιτς και ο Σισέ στο κέντρο της άμυνας και ο Κούτρης στο αριστερό άκρο.

Στα χαφ προσπαθεί να μπει «σφήνα» ο Μπουχαλάκης και υπάρχει μία αίσθηση ότι ο Κρητικός χαφ έχει σοβαρές πιθανότητες. Το ερώτημα είναι αν θα αντικαταστήσει τον Γκιλιέρμε ή τον Καμαρά.

Από εκεί και πέρα, ο Ναουέλ με τον Ποντένσε θα είναι στα δύο άκρα της επίθεσης και – όπως αναφέραμε παραπάνω – ο Νάτχο θα περάσει στο «10» σε περίπτωση που ο Φορτούνης πάρει φανέλα βασικού ως επιθετικός...

Στο μεταξύ, επειδή ο Σα έδειξε μία αστάθεια με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, δεν φαίνεται στην παρούσα φάση να «κινδυνεύει» από τον Γιαννιώτη. Με λίγα λόγια, ο Πορτογάλος γκολκίπερ θα υπερασπιστεί και στην Ισπανία την ερυθρόλευκη εστία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ