ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το παλεύει για Τούμπα ο Ιντέγιε

Το παλεύει για Τούμπα ο Ιντέγιε
Ολυμπιακός, Μιλιβόγεβιτς, Ιντέγιε, Ντουρμάζ INTIME SPORTS

Ήπιο οίδημα στους οπίσθιους μηριαίους ο Νιγηριανός φορ, ο οποίος έχει καλές πιθανότητες να προλάβει το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Μπήκαν οι Φουστέρ, Γούτας και Μπεν!

Πρόλαβε τα χειρότερα ο Ιντέγιε, ο οποίος έκανε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα στην προπόνηση της Πέμπτης (1/10) εξαιτίας ενός ήπιου οιδήματος στους οπίσθιους μηριαίους που αποκόμισε από το παιχνίδι του Εμιρέιτς.

Σύμφωνα με το ιατρικό τιμ, "τρέχει" να προλάβει τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και μάλιστα υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να δώσει το "παρών" έστω στην 18άδα. Στην προπόνηση της Παρασκευής (2/10) θα ξεκαθαρίσει ακόμα περισσότερο η κατάσταση.

Στα ευχάριστα το ότι επέστρεψαν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων οι Φουστέρ, Γούτας και Μπεν, με τον Ισπανό να τίθεται στη διάθεση του Σίλβα για την αναμέτρηση της Τούμπας.

Από εκεί και πέρα, λίγα πράγματα μπορούν να ειπωθούν για τις σκέψεις του Πορτογάλου τεχνικού ενόψει ΠΑΟΚ. Λογικά θα επιστρέψουν οι Ντουρμάζ και Μιλιβόγεβιτς στο αρχικό σχήμα, αλλά καλό είναι να περιμένουμε τις επόμενες δύο προπονήσεις που ακολουθούν, μήπως γίνει πιο… διαφωτιστικός ο Σίλβα στο Ρέντη με τις δοκιμές του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ