Το "παλεύει" για Ροντρίγκες ο Ολυμπιακός

Το "παλεύει" για Ροντρίγκες ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός δεν παρατάει την υπόθεση του Γκονσάλο Ροντρίγκες και σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr επανήλθε με νέα βελτιωμένη πρόταση. Τριετές συμβόλαιο και... επαναπατρισμό προσφέρει η Ράσινγκ Κλουμπ.

Το ενδιαφέρον της "ακαδεμία" είναι υπαρκτό κι έχει δύο ατού. Το πρώτο είναι ότι προσφέρει τριετές συμβόλαιο στον Αργεντινό αμυντικό και το δεύτερο (παράλληλα με το πρώτο) επαναπατρισμό.

Και τα δύο είναι σε συνάρτηση με την ηλικία του πρώην ποδοσφαιριστή της Φιορεντίνα. Στα 33 του έτη θα έβλεπε θετικά την επιστροφή του στην πατρίδα του, πόσο μάλλον με ένα συμβόλαιο που θεωρητικά θα του εξασφάλιζε την παραμονή του στην Αβεγιανέδα μέχρι και το 36ο έτος της ηλικίας του.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο Ολυμπιακός αν και γνωρίζει τις δυσκολίες δεν παρατάει την υπόθεση. Οι "ερυθρόλευκοι" επανήλθαν τις τελευταίες ώρες με νέα - σαφώς βελτιωμένη - οικονομικά πρόταση προς τον Αργεντινό προκειμένου να τον δελεάσουν να μείνει στην Ευρώπη και να έρθει στην Ελλάδα.

Πλέον, είναι στο χέρι του ιδίου. Εάν θα επιλέξει να παραμείνει σε υψηλό επίπεδο υπό την πιθανότητα να αγωνιστεί στο Champions League - σε περίπτωση που οι "ερυθρόλευκοι" προκριθούν στους ομίλους - ή την επιστροφή στην πατρίδα του μετά από 14 χρόνια.

Photo credits: AP Photo/Massimo Pinca

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑ ΤΟΥ 33ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟΠΕΡ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ

"Απάντησε αρνητικά ο Ροντρίγκες στον Ολυμπιακό"

ΠΙΟ ΠΡΟΣΙΤΗ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΧΑΦ ΤΗΣ ΛΕΓΚΙΑ

Τα δεδομένα για Ντεφούρ και Οτζίτζα-Οφόε

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24