Το νέο πρόγραμμα φιλοξενίας στο "Γ. Καραϊσκάκης"

Το νέο πρόγραμμα φιλοξενίας στο "Γ. Καραϊσκάκης"

Στο σχεδιασμό μια νέας εμπειρίας για την παρακολούθηση των αγώνων του Ολυμπιακού προχώρησε η πειραϊκή ΠΑΕ με την δημιουργία του "G. Karaiskakis Stadium Xperience". (video)

Ξενάγηση στους χώρους του γηπέδου με στελέχη της ΠΑΕ Ολυμπιακός και παρακολούθηση των εκτός έδρας ευρωπαϊκών αγώνων της ομάδας αλλά και των ελληνικών ντέρμπι, με τη συνοδεία φαγητού και ποτού σε μια ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα στο εστιατόριο "Vammos", περιλαμβάνει το νέο πρόγραμμα φιλοξενίας στο "Γ. Καραϊσκάκης":

"Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ προχώρησε στο σχεδιασμό μια νέας μοναδικής εμπειρίας για την παρακολούθηση των αγώνων της αγαπημένης μας ομάδας και στα εκτός έδρας παιχνίδια μέσα στο Στάδιο "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ".

Το "G. KARAISKAKIS STADIUM XPERIENCE" δημιουργήθηκε για την παρακολούθηση των εκτός έδρας ευρωπαϊκών αγώνων της ομάδα μας αλλά και των ελληνικών ντέρμπι με τη συνοδεία φαγητού και ποτού σε μια ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα στο εστιατόριο "Vammos".

Πριν από την παρακολούθηση του αγώνα στελέχη της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ πραγματοποιούν μια αποκλειστική ξενάγηση στο μουσείο αλλά και στις εσωτερικές ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του σταδίου (αποδυτήρια, αίθουσα Tύπου, μικτή ζώνη/φυσούνα, αγωνιστικό χώρο κ.α.) με τη συνοδεία της αγαπημένης μας μασκότ, του LEONE.

Οι συμμετέχοντες λαμβάνουν επιπλέον αναμνηστικό δώρο, ψηφιακό άλμπουμ φωτογραφιών και πρόσκληση για επόμενο εντός έδρας αγώνα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ.

Δείτε το video από το 1ο "G. KARAISKAKIS STADIUM XPERIENCE":

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Σου δίνουμε τον δολοφόνο, θυμάσαι ποιο ιστορικό πρόσωπο σκότωσε;

Σπλατεριές και μαχαιρώματα που άλλαξαν τον ρου της ιστορίας.

Οι travel influencers που κάνουν τον πλανήτη να γυρίζει

Να 'ναι καλό κορίτσι και να της αρέσουν τα ταξίδια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24