ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το μήνυμα του Ζιοβάνι στον Γκιλιέρμε για Ολυμπιακό

Ο πρ. ποδοσφαιριστης της Μπαρτσελονα  και του Ολυμπιακου Τζιοβάνι εφυασε στην Αθήνα, στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής περιοδείας του ιδρύματος της Μπαρτσελόνα, για να παρευρεθεί σε εκδήλωση που θα διεξαχθει , στο «Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος». Πρόκειται για μια δράση κατά του ρατσισμού και υπέρ της στήριξη των προσφύγων.--//ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI Sport
Ο πρ. ποδοσφαιριστης της Μπαρτσελονα και του Ολυμπιακου Τζιοβάνι εφυασε στην Αθήνα, στο πλαίσιο της πανευρωπαϊκής περιοδείας του ιδρύματος της Μπαρτσελόνα, για να παρευρεθεί σε εκδήλωση που θα διεξαχθει , στο «Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος». Πρόκειται για μια δράση κατά του ρατσισμού και υπέρ της στήριξη των προσφύγων.--//ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI Sport EUROKINISSI SPORTS

Ένα 24ωρο μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του Γκιλιέρμε στον Ολυμπιακό, ο συμπατριώτης του, Ζιοβάνι, ευχήθηκε στον 27χρονο για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.

Ο Γκιλιέρμε είναι από την Παρασκευή (17/8) παίκτης του Ολυμπιακού, είδηση που έφτασε... στ' αυτιά του Ζιοβάνι, ο οποίος έσπευσε να στείλει τις ευχές του στον Βραζιλιάνο για τη νέα σελίδα στην καριέρα του.

Ο 27χρονος χαφ, πανευτυχής, έσπευσε να μοιραστεί τα νέα με τους followers του στο twitter, ανεβάζοντας το ηχητικό με το μήνυμα του πρώην αστέρα των ερυθρολεύκων.

"Φίλε είμαι ο Ζιοβάνι. Θέλω να σου ευχηθώ επιτυχία και να είσαι χαρούμενος στον Ολυμπιακό. Έπαιξα πριν από μερικά χρόνια εκεί και ήμουν ευτυχισμένος. Ελπίζω να κατακτήσεις πολλούς τίτλους και να κερδίσεις αυτόν τον φανταστικό κόσμο", ακούγεται να λέει ο "Ζίο" στο ηχητικό, το οποίο ο νέος παίκτης του Ολυμπιακού συνόδευσε με το εξής μήνυμα: " Τι τιμή για το μήνυμα που έλαβα. Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον Ζιοβάνι. Ελπίζω να μπορέσω να τιμήσω την ομάδα όπως έκανες και εσύ. Είμαστε μαζί σε αυτήν την οικογένεια".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ