ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το μήνυμα του Μαρινάκη για τα 92α γενέθλια του Ολυμπιακού

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, έστειλε το δικό του μήνυμα για τα 92α γενέθλια των "ερυθρολεύκων" με αναφορές στα ιδανικά, τον αγώνα και την πίστη στην ιστορική διαδρομή του συλλόγου.

Ο Ολυμπιακός συμπληρώνει 92 χρόνια ιστορίας και ο πρόεδρος των "ερυθρολεύκων", Βαγγέλης Μαρινάκης, έστειλε το δικό του μήνυμα μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας. Ξεχωρίζουν οι αναφορές στα ιδανικά, το πάθος, την πίστη και την υπερηφάνεια που συνοδεύουν τον Ολυμπιακό στην ιστορική του διαδρομή.

Αναλυτικά το μήνυμα του προέδρου του Ολυμπιακού:

"O ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ συμπληρώνει 92 χρόνια θρυλικής ιστορίας και όλη η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ κοιτάζει με υπερηφάνεια την ερυθρόλευκη να κυματίζει στον πιο ψηλό ιστό.

Τα ιδανικά που στέριωσαν το Θρύλο, το πάθος, η αγνότητα που του έδωσαν τα χρώματα του, η θάλασσα που του έδωσε το χαρακτήρα του, οι θρύλοι των γηπέδων που φόρεσαν τα ιερά του χρώματα, έφτιαξαν την πιο αξεπέραστη αθλητική ιστορία και έκαναν τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ συνώνυμο της δύναμης και της νίκης.

Με καθημερινό αγώνα και πίστη συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για το μεγαλείο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας, για να κάνουμε υπερήφανη την Ελλάδα και τη μεγάλη ερυθρόλευκη οικογένεια.

ΖΗΤΩ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ