ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το μήνυμα του Φορτούνη ενόψει Ντίναμο

Το μήνυμα του Φορτούνη ενόψει Ντίναμο
INTIME SPORTS

Μήνυμα στον κόσμο του Ολυμπιακού για συμπαράσταση, δύο ημέρες πριν τον καθοριστικό αγώνα με την Ντίναμο Ζάγκρεμπ για την 4η αγωνιστική του Champions League, έστειλε ο Κώστας Φορτούνης.

Ο Κώστας Φορτούνης έκανε στο Instagram μία πολύ ωραία ανάρτηση, καλώντας τον κόσμο του Θρύλου να κάνει την Τετάρτη αυτό που ξέρει καλά! Να ωθήσει την ομάδα στη νίκη επί της Ντίναμο.Δείτε το μήνυμά του:

Έτοιμοι για μάχη και οι Νέοι του Ολυμπιακού

Αντίστροφα μετράει πλέον ο χρόνος για τον αγώνα της 4ης ημέρας του UEFA Youth League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την Ντίναμο Ζάγκρεμπ στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη.

Οι "ερυθρόλευκοι" θα γυμναστούν και την Τρίτη (3/11) στις προπονητικές εγκαταστάσεις της ομάδας και την Τετάρτη (4/11, 19:00) θα υποδεχτούν τους Κροάτες σε έναν κομβικό αγώνα για την φετινή τους πορεία στο Youth League.

Το μήνυμα του Φορτούνη ενόψει Ντίναμο
INTIME SPORTS

Ο Βασίλης Βούζας δεν έχει προβλήματα τραυματισμών αλλά θα στερηθεί των υπηρεσιών του Θανάση Ανδρούτσου ο οποίος είναι τιμωρημένος (κάρτες). Η αποστολή της ομάδας Νέων της Ντίναμο φτάνει στην Αθήνα το μεσημέρι της Τρίτης μαζί με την πρώτη ομάδα τους και στις 18:00 οι Κροάτες θα προπονηθούν στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ