ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Το μεγάλο "όπλο" του Ολυμπιακού για τον Ντέιβερσον

Alaves's Deyverson Silva celebrates his team's victory against Celta at the end of the Spanish Copa del Rey semifinal second leg soccer match between Alaves and Celta, at Mendizorroza stadium, in Vitoria, northern Spain, Wednesday, Feb. 8, 2017. Alaves won the match 1-0 and will play the Copa del Rey final against FC Barcelona. (AP Photo/Alvaro Barrientos)
Alaves's Deyverson Silva celebrates his team's victory against Celta at the end of the Spanish Copa del Rey semifinal second leg soccer match between Alaves and Celta, at Mendizorroza stadium, in Vitoria, northern Spain, Wednesday, Feb. 8, 2017. Alaves won the match 1-0 and will play the Copa del Rey final against FC Barcelona. (AP Photo/Alvaro Barrientos) AP PHOTO/ALVARO BARRIENTOS

Ο Ντέιβερσον το έχει πάρει απόφαση ότι δύσκολα θα βρει ρόλο στην Παλμέιρας και όταν θα μπει ο Ιούνιος θα αρχίσει να ψάχνεται πολύ σοβαρά για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Ντέιβερσον είναι από τους παίκτες που ο Πέδρο Μαρτίνς έχει εισηγηθεί στη διοίκηση. Μία περίπτωση εξαιρετικά δύσκολη, μία περίπτωση περίπλοκη, μία περίπτωση που κοστίζει αρκετά (σ.σ. μίνιμουμ5 εκ.ευρώ).

Κι όμως, ο 27χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός έχει τις πιθανότητές του να πιάσει λιμάνι. Δεν είναι πολλές λόγω του υψηλού κόστους και του ενδιαφέροντος από ισπανικές ομάδες, αλλά είναι δεδομένο ότι τις έχει.

Το μεγάλο «όπλο» του Ολυμπιακού στη συγκεκριμένη υπόθεση είναι ότι στον Ντέιβερσον θα μεταφερθεί η εικόνα ότι στον Πειραιά θα είναι ο βασικός επιθετικός, κάτι που δεν ισχύει στην Παλμέιρας.

Δεν αγωνίστηκε λεπτό στο τελευταίο ματς με την Αμέρικα Μινέιρο και αυτό ήταν άλλο ένα «χαστούκι» από πλευράς τεχνικού τιμ. Ήταν άλλο ένα μήνυμα ότι αν μείνει στην Παλμέιρας θα είναι η ρεζέρβα της… ρεζέρβας.

Ο Ολυμπιακός λοιπόν κατά κάποιο τρόπο μπορεί να του εγγυηθεί φανέλα βασικού. Ο Ντέιβερσον, σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζονται στην Βραζιλία, είναι τόσο ξενερωμένος με τη στάση της τεχνικής ηγεσίας της Παλμέιρας προς το πρόσωπό του, που σαν να φαίνεται ότι το έχει πάρει απόφαση: Να αρχίσει να ψάχνεται δηλαδή από τον Ιούνιο για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σύμφωνα με τον ατζέντη του, έχει προτάσεις από την Ευρώπη. Δεν κατονόμασε τις ομάδες, αλλά ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει κάνει μία πρώτη κρούση. Για δανεισμό δεν το συζητάει η Παλμέιρας, όμως, αν πιέσει ο παίκτης να φύγει, τότε όλα είναι πιθανά. Άλλωστε το έχουμε δει πολλάκις να υπάρχουν ανατροπές.

Απλώς να έχουμε κατά νου ότι πρόκειται για μία εξαιρετικά δύσκολη και περίπλοκη περίπτωση. Εκτός του ότι τον έχουν βάλει στο «σημάδι» μίνιμουμ δύο ισπανικές ομάδες, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να μιλήσει και με την Λεβάντε που κατέχει το 30% των δικαιωμάτων του. Συν τοις άλλοις θα πρέπει να μιλήσει και με μανατζαραίους που πάντοτε σε τέτοιες περιπτώσεις εμφανίζονται πάνω από δύο και περιπλέκουν τα πράγματα.

Το θέμα είναι ότι ο Ντέιβερσον είναι υπαρκτό θέμα για τους Πειραιώτες. Είναι ποδοσφαιριστής που τους απασχολεί και φαίνονται διατεθειμένοι να το παλέψουν!

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ